| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 12:34 Заглавие: Схема на JVC AV20BJ8EES |
|
|
Свети ярко бяло не работи видеоусилвателя и изключва. Причината е че от кинескопа е нападал върху цялото шаси графитен прах и беше подпушил куплунга за към платката на кинескопа на отоплението и +180в. Оправих куплунга но пак си свети ярко бяло и изсключва.Има тогава нещо със схемата STV2248C.Имам схема на 14BJ8 но е различна. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 13:38 Заглавие: Re: Схема на JVC AV20BJ8EES |
|
|
| коцев написа: | | Свети ярко бяло не работи видеоусилвателя и изключва. Причината е че от кинескопа е нападал върху цялото шаси графитен прах и беше подпушил куплунга за към платката на кинескопа на отоплението и +180в. Оправих куплунга но пак си свети ярко бяло и изсключва.Има тогава нещо със схемата STV2248C.Имам схема на 14BJ8 но е различна. | Не моша ли да познаеш шасито ????Огледай го по внимателно и ще видиш нещо познато от южната ни съседка Жокер:започва със 11АК  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 15:52 Заглавие: |
|
|
Сашо ако си забелязъл Коцев тръгва от най лесното и после от по трудното. До като чаках за схема намерих в албума си схема на едно LG със същата интеграла и по нея си намерих вече дефекта и тъкмо сядам да пиша че не ми трябва схема гледам че ти си ми оттговорил .Но все пак не се отказавам да я имам за друг път.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|