|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Savo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 13:20 Заглавие: CD за автомобил |
|
|
Имам едно CD JVC, доста е старичко, купувано от Германия. Дискът на цд-то не се пуска, като на новите модели, а от него излиза "тавата" за диска и поставяш диска. Обаче някой ламер преди мен, направо е бутнал диска вътре и е повредил лазерната глава.
Интересува ме, дали може да се пригоди глава от цд за компютър? Или е невъзможно?
Питам по този въпрос, защото го носих на ремонт в София, и ми казаха, че ще струва 100 лв. лазерната глава.
А пък реално погледнато едно ново цд е 150-160 лв.
Моля за съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 13:46 Заглавие: Re: CD за автомобил |
|
|
| Savo написа: | Имам едно CD JVC, доста е старичко, купувано от Германия. Дискът на цд-то не се пуска, като на новите модели, а от него излиза "тавата" за диска и поставяш диска. Обаче някой ламер преди мен, направо е бутнал диска вътре и е повредил лазерната глава.
Интересува ме, дали може да се пригоди глава от цд за компютър? Или е невъзможно?
Питам по този въпрос, защото го носих на ремонт в София, и ми казаха, че ще струва 100 лв. лазерната глава.
А пък реално погледнато едно ново цд е 150-160 лв.
Моля за съвет. |
Да не казвам голяма дума ама мисля че твоята работа няма да стане,тия лазери са си токовали таковата-един с един няма които да си пасват,ама пак не сам много сигурен. _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|