| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
van_helzing Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 11:01 Заглавие: Купувям устройство за дистанционно управление на компютър |
|
|
| Купувям устройство за дистанционно управление на компютър пишете на [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 19:05 Заглавие: Мммм да благодаря много |
|
|
| Иска ми се обаче да си купя от някого по-тъничко. Ученик съм и парите за техника си ги вадя сам затова така се пинтя просто ги нямам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 19:59 Заглавие: Re: Мммм да благодаря много |
|
|
| van_helzing написа: | | Иска ми се обаче да си купя от някого по-тъничко. Ученик съм и парите за техника си ги вадя сам затова така се пинтя просто ги нямам. | Ами някой приятел радиолюбител няма ли под ръка за да го изработи - ще стане с 5 - 6 лв по евтино.Цената иначе изглежда доста добра. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 21:03 Заглавие: |
|
|
| Ами аз това уча обаче пробвах два пъти и не стана. Ама аз правих схема с 5 елемента казаха че работи идеално а не мога да я подкарам ти от каде си можеш ли да ми помогнеш с тази схема дето е 5 елементната или да си купувам. Не си мисли че съм некъдърен в професията си просто с това устройство не ми провървя и се отказах а ми трябва за едно друго устройство за осцилоскоп към звуковара карта на компютър които мери и сигнали и напрежения от 1000в нагоре до 3кв ама не мога да експериментирам ако не съм на разтояние защото може да стане някоя беля. Та затова ако можеш да ми помогнеш ще ти бъда много благодарен видях че си от варна и аз съм от града |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 21:58 Заглавие: |
|
|
| Във линка който посочих има схеми тях ли пробва.Ако не опитай да сглобиш някоя от тях - работят.Ако имаш нужда ще помагам .Изпрати ми схемата за която става въпрос да я разгледам .И към мен се обръщай на лични че да не го обръщаме на чат |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:56 Заглавие: |
|
|
купи си от млад конструктор или разрови в нета видях че продават-ще излезе по изгодно отколкото да си направиш. вече си направил едно две без ефект -не се охарчваи допьлнително за нещо дето може и да не трьгне _________________ щом мога да объркам нещо,то непременно ще го направя |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 10:32 Заглавие: |
|
|
Qsno ama mojete li da mi pomognete s nqkoi i drug link za6toto az tyrsih i ne moga da namerq drugo osven mladkonstruktor i neomontana a te iskat nad deset leva koeto zna4i 4e ne stava za6toto ako si kupq kita i si napravq pe4atnata 6te mi izleze okolo 7 leva s vsi4ko ama verno 4e ne sym siguren dali 6te trygne
kogo da pomolq da premesti temata da ne e v kupuvam prodavam 4e da ne me bannat |
|
|
 |
|