Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувям устройство за дистанционно управление на компютър

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
van_helzing
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 11:01    Заглавие: Купувям устройство за дистанционно управление на компютър Отговорете с цитат

Купувям устройство за дистанционно управление на компютър пишете на [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivan dimitrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 12:06    Заглавие: Отговорете с цитат

http://irhelper.hit.bg/ Това не върши ли работа?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
van_helzing
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 19:05    Заглавие: Мммм да благодаря много Отговорете с цитат

Иска ми се обаче да си купя от някого по-тъничко. Ученик съм и парите за техника си ги вадя сам затова така се пинтя просто ги нямам.
Върнете се в началото
ivan dimitrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 19:59    Заглавие: Re: Мммм да благодаря много Отговорете с цитат

van_helzing написа:
Иска ми се обаче да си купя от някого по-тъничко. Ученик съм и парите за техника си ги вадя сам затова така се пинтя просто ги нямам.
Ами някой приятел радиолюбител няма ли под ръка за да го изработи - ще стане с 5 - 6 лв по евтино.Цената иначе изглежда доста добра.
Върнете се в началото
van_helzing
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 21:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз това уча обаче пробвах два пъти и не стана. Ама аз правих схема с 5 елемента казаха че работи идеално а не мога да я подкарам ти от каде си можеш ли да ми помогнеш с тази схема дето е 5 елементната или да си купувам. Не си мисли че съм некъдърен в професията си просто с това устройство не ми провървя и се отказах а ми трябва за едно друго устройство за осцилоскоп към звуковара карта на компютър които мери и сигнали и напрежения от 1000в нагоре до 3кв ама не мога да експериментирам ако не съм на разтояние защото може да стане някоя беля. Та затова ако можеш да ми помогнеш ще ти бъда много благодарен видях че си от варна и аз съм от града
Върнете се в началото
ivan dimitrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 31, 2006 21:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Във линка който посочих има схеми тях ли пробва.Ако не опитай да сглобиш някоя от тях - работят.Ако имаш нужда ще помагам .Изпрати ми схемата за която става въпрос да я разгледам .И към мен се обръщай на лични че да не го обръщаме на чат
Върнете се в началото
Palev
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:56    Заглавие: Отговорете с цитат

купи си от млад конструктор или разрови в нета видях че продават-ще излезе по изгодно отколкото да си направиш. вече си направил едно две без ефект -не се охарчваи допьлнително за нещо дето може и да не трьгне
van_helzing
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 01, 2006 10:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Qsno ama mojete li da mi pomognete s nqkoi i drug link za6toto az tyrsih i ne moga da namerq drugo osven mladkonstruktor i neomontana a te iskat nad deset leva koeto zna4i 4e ne stava za6toto ako si kupq kita i si napravq pe4atnata 6te mi izleze okolo 7 leva s vsi4ko ama verno 4e ne sym siguren dali 6te trygne
kogo da pomolq da premesti temata da ne e v kupuvam prodavam 4e da ne me bannat
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети