|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост за малко Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 15:28 Заглавие: Въпрос за Clarion 4035 RDS-авторадиокасетофон с CD-чейнджър |
|
|
Здравейте!
Случайно попаднах на този форум и като гледам има хора, които биха могли да ме упътят как да направя това, което съм си наумил, ама ми липсват всякакви познания в тая област (освен тия от средното образование за тоците ).
В колата си имам радио-касетофон Clarion 4035 RDS, който е фабрично монтиран, свири хубаво и има възможност да му се закачи CD-чейнджър (има бутон за такъв, ама самото устройството за смяна и свирене на дисковете липсва в багажника). Въпросът ми е дали на тоя вход за CD-тата мога да закача някакво устройство, което свири mp3-ки? Да ми остане празен багажника, ама пак да свири по 6 часа, ако се наложи. Най-бих се радвал, ако стане някое дребно такова, като флаш памет, дето са, та да го сложа в пепелника, че не го ползвам за нищо.
Ще се радвам да получа каквито и да било отговори . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
Ми аз лично го ползвам точно така само трябва да си нагласиш кабелче за връзка мойто решение е от две прецакани слушалки взех кавелите с жаковете и срязах ги към говорителчета та заголих и ги свързах маса към маса /ширмовка/ и останалите две жички лявата слушалка от едната към дясна от другата.ама и да не ги кръстосаш само стереото ще е на обратно /ляв канал от дясно/ ама много важно.
Включваш емпетроиката мушваш и единия жак хвърляш в пепелника и другия край в радиото и готово .Само си земи зарядни батерии , че иначе лошо |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|