| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
abbot Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 14:01 Заглавие: Дистанционно за Panasonic TX-21**** QUINTRIX |
|
|
Здравейте всички.
Телевизоре ми е Panasonic TX-21**** QUINTRIX, незнам точния модел.
Дъщеря ми хвърли дистанционното през тесатата (живеем на 6-тия етаж) ... два пъти. Платката се напука на доста места и се изпокъсаха доста писти. Сега по-голямата част от бутоните не работят. Има ли някакъв шанс дистанционното да се поправи ... или от къде мога да си купя оригинално (... по-скоро колко би струвало) ... или някакво универсално дистанционно което би станало за този модел. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 14:25 Заглавие: |
|
|
Напишете точния модел и може би Ще Ви помогнат. _________________ Димитър |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2004 15:19 Заглавие: |
|
|
| abbot, ако държиш да е оригинално незнам дали ще ти хареса цената. Но все пак опитай се да напишеш точния модел. |
|
|
 |
abbot Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 7:34 Заглавие: Ето и точния модел. |
|
|
Точния модел е TX-21MD4P, шаси: евро-4.
Благодаря ви предварително. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 16:08 Заглавие: Намерих универсално дистанционно |
|
|
"Пилот 1 към 1" мисля да си взема - имат за модела TX21MD4, моя е TX21MD4P, предполагам че ще стане.
И все пак ми е интересно колко струва оригиналното и може ли да се намери в България. Също така дали има универсални дистанционни управления на Панасоник. ... И може ли някой да поправи счупеното ми дистанционно (предполагам че трябва да се види в какво състояние е .... и за в София става въпрос ... може и в Пловдив). |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 16:45 Заглавие: |
|
|
Вероятно са ти предложили P4159 или P1823, със същия успех можеш да си потърсиш пултове на Visa IR7307 или IR7098.
Те са по функционален признак.
Не очаквай, че ще изглеждат по същия начин.
Оригинален пулт може да си потърсиш в магазините на КСП ( магазините са на Солунска) или в Роял електроникс.
http://www.royal.bg/
Там могат да ти предложат и Pilot.
Пултовете на Visa можеш да потърсиш тук:
http://www.electroninvest.com/
Оригиналният ти пулт също трябва да има номер от типа EUR XXXXX или TNQ XXXXX по който би могъл да питаш за оригинален (който ако не е китайски цените са твърде впечатляващи). |
|
|
 |
|