Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

USB-data кабел kq-u8a за Siemens M65??

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Rest
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 20, 2006 9:25    Заглавие: USB-data кабел kq-u8a за Siemens M65?? Отговорете с цитат

Някои знае ли дали тоси дата кабел за M65 става за Flash на тела ми???Че из нета немога да намеря информация нешто:)??Благодаря предварително за отзивчивоста:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
V_A_S_K_O_1
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Чет Яну 26, 2006 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Не става трябва ти оригинален кабел за сименс DCA-510. Но понеже съм чел че руснаците са измислили начин да се флашва и без оригинален кабел, ако някой има инфо нека го сподели защото и аз съм с такъв кабел и е много гадно че не мога да си пачна телефона.
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Яну 26, 2006 23:56    Заглавие: Отговорете с цитат

V_A_S_K_O_1, аз преправях един кабел DCA5 за Х55. Сега става и за Х65, но съм ъпдейтвал само софт на М55. Ще ти го дам да се пробваш с него.
Rest
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 13:03    Заглавие: Няколко саита ако ви се ровичка:)) Отговорете с цитат

http://www.smpda.com/gpatches_en.html

-Към саита има линк за форум Siemens:)има интересни нещта..ако имате време го посетете... Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
rijia
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: габрово

МнениеПуснато на: Съб Яну 28, 2006 12:31    Заглавие: Отговорете с цитат

V_A_S_K_O_1 ако откриеш начина дето може да се флашва и без оригиналния кабел моля те да ми го дадеш.
аз имам DCA-540
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Яну 28, 2006 15:52    Заглавие: 540!! Отговорете с цитат

съжеляавам че ще ти го кажа но начин няама :(540 обменя информация през GPRS на тела...Тои е дирекно сварзан кам тела без никакви пред обработващи схеми:(Единстяени начин е да моднеш кабела ако имаш нужната компетенция разбирасе:)доколкото знам се добавиа хардуерен преобразовател (допалнителен чип към кабела)чрез които се емулира KOM port.Саветвам те да си земеш дирекно KOM port кабел за връзка....Аз таи направих и сега Very Happy ....си разфасовам М65...Могат да се правяат чудеса Laughing
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети