|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vasko1 Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 12:24 Заглавие: Помощ за проект на НЧУ |
|
|
| Здравейте колеги трябва ми информация за нчу в интегрално изпълнение над 1W със коефициент на хармониците 10% и честотна лента > от 10KHZ. Ако може по скоро да ми дадете информацията. ще съм ви благодарен и ако приложите проста схемичка и някакви изчисления. Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Desert Leo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 16:43 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Здравейте колеги трябва ми информация за нчу в интегрално изпълнение над 1W със коефициент на хармониците 10% и честотна лента > от 10KHZ. Ако може по скоро да ми дадете информацията. ще съм ви благодарен и ако приложите проста схемичка и някакви изчисления. Благодаря ви предварително. |
Ами то възможности много при тези параметри. Само TDA-тата са доста.
Само, че ако НЧУ-то е в интегрално изпълнение няма кой знае какво да се смята. Обикновено се работи със схемите от дейтата на производителя.
Виж какво намерих набързо:
http://www.datasheetarchive.com/semiconductors/pdfdatasheet.php?Datasheet=420554
Избери си нещо и после дръпни дейташийта от същия сайт. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|