Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся работа

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Работливко
Гост

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 15:07    Заглавие: Търся работа Отговорете с цитат

Здравейте, търся си някаква неангажираща работа,за запълване на свободното време през семестъра.Завършил съм ТМТ Бургас спец. "Електроника",ако се питате за какво може да използвате такова отроче на родната образователна с-ма,веднага отговарям: поя ,сглобявам , изобщо всичко което не изисква много висока квалификация(не че поенето не изисква ама айде да речем че съм го усвоил) или с други думи - досадната част от работата,която изисква ежедневно повече внимание,отколкото истински важните неща за които не ви остава време a трябва да свършите;).

P.S. Знам ,че сигурно ви звучи налудничево и съвсем не на място бодобна обява,но тя е дотолкова сериозна доколкото вие я приемете,с други думи ако на някой му трябва човек да пише на: [email protected]
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 15:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Напиши все пак и къде си позициониран в момента?
Къде трябва да е работата?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Работливко
Гост

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 15:45    Заглавие: Отговорете с цитат

В момента е сесия и уча за изпити,позициониран съм пред една книжка по анализ Smile.Имам малък стаж в една фирма ,къде общо взето програмирах касови апарати и поправях дребни повреди,но това беше за миг от вечноста .
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Град бе, батка. Град. Или село, паланка, курия, катун или там където живееш.

Отговорът:
- София, къде другаде?
не се подразбира.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Работливко
Гост

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе сетих се ама нали не съм регистриран,трябваше нов пост да пускам, както и да е та как беше :
- София, къде другаде? Wink
Върнете се в началото
Работливко
Гост

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 18:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето и още нещо, имам що годе прилична компютърна грамотност и основни познания по ООП.
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 27, 2006 20:54    Заглавие: Отговорете с цитат

К'во е ООП? Организиране на обществени прояви?

Т.е. след бачкане правиш организацията на биричката и картофките?

К'ви кинти искаш да те взимам в Козлодуй да ме организираш?

P.S. Това с "организацията" има и друг подтекст. Преди една-две години едни правеха организация от 19:00 до 24:00 за просене на кинти ... за по-добро бъдеще.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Яну 28, 2006 10:32    Заглавие: Работливко Отговорете с цитат

Абе пич,ако човек си търси повод да се заяйжда с някой винаги ще си намери нещо,моята обява е насочена към работодател ,търсещ си човек да му върши общата работа,на тебе явно не ти трябва.ООП е обектно-ориентирано програмиране и ако на някой му трябва персона с подобни, макар и скромни умения най -вероятно е запознат с тълкуването на въпросната абревиатура.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети