|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Работливко Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 15:07 Заглавие: Търся работа |
|
|
Здравейте, търся си някаква неангажираща работа,за запълване на свободното време през семестъра.Завършил съм ТМТ Бургас спец. "Електроника",ако се питате за какво може да използвате такова отроче на родната образователна с-ма,веднага отговарям: поя ,сглобявам , изобщо всичко което не изисква много висока квалификация(не че поенето не изисква ама айде да речем че съм го усвоил) или с други думи - досадната част от работата,която изисква ежедневно повече внимание,отколкото истински важните неща за които не ви остава време a трябва да свършите;).
P.S. Знам ,че сигурно ви звучи налудничево и съвсем не на място бодобна обява,но тя е дотолкова сериозна доколкото вие я приемете,с други думи ако на някой му трябва човек да пише на: [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 15:17 Заглавие: |
|
|
Напиши все пак и къде си позициониран в момента?
Къде трябва да е работата? |
|
|
 |
Работливко Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 15:45 Заглавие: |
|
|
В момента е сесия и уча за изпити,позициониран съм пред една книжка по анализ .Имам малък стаж в една фирма ,къде общо взето програмирах касови апарати и поправях дребни повреди,но това беше за миг от вечноста . |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:13 Заглавие: |
|
|
Град бе, батка. Град. Или село, паланка, курия, катун или там където живееш.
Отговорът:
- София, къде другаде?
не се подразбира. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Работливко Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:19 Заглавие: |
|
|
Да бе сетих се ама нали не съм регистриран,трябваше нов пост да пускам, както и да е та как беше :
- София, къде другаде?  |
|
|
 |
Работливко Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 18:33 Заглавие: |
|
|
| Ето и още нещо, имам що годе прилична компютърна грамотност и основни познания по ООП. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
К'во е ООП? Организиране на обществени прояви?
Т.е. след бачкане правиш организацията на биричката и картофките?
К'ви кинти искаш да те взимам в Козлодуй да ме организираш?
P.S. Това с "организацията" има и друг подтекст. Преди една-две години едни правеха организация от 19:00 до 24:00 за просене на кинти ... за по-добро бъдеще. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 10:32 Заглавие: Работливко |
|
|
| Абе пич,ако човек си търси повод да се заяйжда с някой винаги ще си намери нещо,моята обява е насочена към работодател ,търсещ си човек да му върши общата работа,на тебе явно не ти трябва.ООП е обектно-ориентирано програмиране и ако на някой му трябва персона с подобни, макар и скромни умения най -вероятно е запознат с тълкуването на въпросната абревиатура. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|