|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 20:39 Заглавие: Срок на годност на ПОЗИТИВ 20 |
|
|
Хи! Искам да попитам за всеки случай дали е проблем ако лака дето си го купих вчера ПОЗИТИВ 20 е годен до 11.2005. Доверен източник ми каза, че няма проблем, ама съм много бъзлив. Пък и 20 лева струва... Докато е време да го връщам ако някой се е опарил с негоден лак... Между другото ако повече не се появя в този форум, значи не съм сред живите защото бащатко ми е научил за "дезодоранчето"от 20 лева.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 20:53 Заглавие: |
|
|
Докато се научиш да го ползваш - това, че малко е поостарял ще е най-малкия проблем. Бъди сигурен, че ако не се получи (с платките) от първите няколко опита - проблема няма да е точно в това (срока на годност).
Ако обаче ситуацията в къщи е много "натопорчена", въпросната дата може да се опиташ да я използваш като повод за опит да го върнеш. Въпреки, че дезодорантчета (с по-малък обем) ги има и за доста повече пари
А като защитна мярка може да споменеш, че за тези пари къде, къде по-лоши неща би могъл да "напазаруваш", все пак се опитваш да правиш нещо смислено. |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 23:06 Заглавие: |
|
|
Колега, кажи ми къде е отбелязан този срок на годност? Аз също си купих един скъп дезодорнат преди месец. Доста се зверих да търся срок на годност, но не открих. Може би не съм търсил където трябва. Отстрани има една лепенка с инструкция на български за това как да се използва. Имам съмнение, че срокът на годност е скрит под нея. Иначе няколко платки вече направих и станаха доста добри. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 14:18 Заглавие: |
|
|
Аааа ама аз и не искам да го връщам:) Не питам за това... А пък срока на годност го пише под капачката. Но на магазина ми се оплакаха, че Позитив е един от малкото спрейове от същата серия (технически спрейове, там разни смазки и лакове) който има написана дата на производство... вероятно за останалите срока пък съвсем-съвсем не е от значение...  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|