| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:15 Заглавие: USB-въпрос |
|
|
Някой може ли да каже какъв UPS да взема за да свържа към него водната помпа на парното. Има ли значение каква е синусоидата на изхода на UPS-а .  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:58 Заглавие: Re: USB-въпрос |
|
|
| di_rtv написа: | Някой може ли да каже какъв UPS да взема за да свържа към него водната помпа на парното. Има ли значение каква е синусоидата на изхода на UPS-а .  |
Pogledni w eshop AZ-300 |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 13:30 Заглавие: |
|
|
| мисълта ми е има ли значение какъв ще е UPS-а |
|
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 13:39 Заглавие: |
|
|
По принцип за марка ако питаш не!Гледай какви ватове ще е UPS-a!Някъде от порядъка на 150лв. UPS ще ти върши работа Успех _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 13:55 Заглавие: |
|
|
Louiville Благодаря за помоща . Тук намерих едни по 80 лв. Помпата е около 50 W. Мисля да изкарам вградените акумолатори и да сложа външен стартерен за да издържа повече време при отпадане на 220V. Тия UPS-и отговарят като ватове но не знам дали на помпата ще и пречи ако 220V не е с достатъчно изгладена синусуида .  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 14:14 Заглавие: Re: USB-въпрос |
|
|
| di_rtv написа: | Някой може ли да каже какъв UPS да взема за да свържа към него водната помпа на парното. Има ли значение каква е синусоидата на изхода на UPS-а .  |
Относно AZ-300 : това е табло за аварийно захранване, предназначено именно за циркулационни помпи на отоплителни системи при отпадането на мрежовото напрежение. Преобразува 12V от акумулатор в 220V променливо напрежение, като автоматично превключва захранването при отпадането на мрежовото захранване, а когато има такова, поддържа зареждането на акумулатора. Могат да се захранват консуматори с мощност до 300W активен товар или до 100W асинхронен двигател поради големия пусков ток. Устройството си струва. |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:21 Заглавие: |
|
|
Благодаря за инфото за AZ-300 . погледнах там но не разбрах тези 300W за колко време ги подържа . А при мен е важно времето защото се случва да няма ток поняколко часа да не говорим че и дена . А когато няма никой в къщи да речем 5-6 часа няма кой да изгаси парното . То е на дърва и въглища . Ако имаш повече инфо за това чудо ще съм ти благодарен.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:28 Заглавие: |
|
|
| di_rtv написа: | Благодаря за инфото за AZ-300 . погледнах там но не разбрах тези 300W за колко време ги подържа . А при мен е важно времето защото се случва да няма ток поняколко часа да не говорим че и дена . А когато няма никой в къщи да речем 5-6 часа няма кой да изгаси парното . То е на дърва и въглища . Ако имаш повече инфо за това чудо ще съм ти благодарен.  |
Колко часа ще ти работи аварийното захранване зависи от това какъв акумулатор ще си сложиш(колко Ah) и от това колко ти консумира помпата |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:55 Заглавие: |
|
|
Това AZ-300 добре, но по принцип евтините UPS-и нали не можеха да се ползват със индуктивни товари или се бъркам. Става въпрос за тези с които изкарват напрежение като дясната част на диаграмата. Как ще влияе това на един елетромотор?
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 16:59 Заглавие: |
|
|
| cvetomirconev написа: | Това AZ-300 добре, но по принцип евтините UPS-и нали не можеха да се ползват със индуктивни товари или се бъркам. Става въпрос за тези с които изкарват напрежение като дясната част на диаграмата. Как ще влияе това на един елетромотор?
 |
Ами мотора почва да грее кат печка и консумацията му се повишава.
А после.........
Но някои помпички удържат фронта няколко месеца (една зима)  |
|
|
 |
|