| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 21:34 Заглавие: G110 захранване |
|
|
Колеги въпроса е следния Тв е Филипс шаси G110 :Този ТВ го правя вече 3 път и си гори захранването.Предпоследния път изкара 1 месец а последния 3 дни.Всичко съм сменил без трафа.Та въпроса ми е може ли да му се сложи универсално захранване и ако да от къде.Някой присаждал ли е такова.Притесняват ме най вече напреженията +/-16V.Моля за идеи _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 0:12 Заглавие: |
|
|
| Разкарай термистора и сложи 1 ом. резистор.От там пукат най често.Е разбира се си му сложи размагнитващата отделно |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 9:14 Заглавие: |
|
|
Това съм го направил отдавна  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 10:23 Заглавие: |
|
|
| универсално захранване не,опиши точно какво гори и какво си сменял,може да типомогнем,доста е писано и дискотирано по този проблем. |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 10:29 Заглавие: |
|
|
правил съм на подобен с + и - захранване ---- вземи едно турско универсално и му навий още една намотка, поне имат място за навиване/
преди няколко дена правих и едно НЕО но турското клякаше и се наложи да присадя електронско като го попренавия малко да го напасна на напрежинията -
електронските държат мн. яко |
|
|
 |
sattvv Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 10:34 Заглавие: |
|
|
Смени:
Т7654,7656.7655 и Д6653
Това е задълзително при ремонт на това захранване. |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 10:42 Заглавие: |
|
|
Досега съм направил няколко,и работят бес проблем.На местото на термистора слагаш 30 ома 5 вата,като от термистора вадиш диска през които минава захранването а запояваш съпротивлението отгоре,кото размагнитването остава и забравяш за захранването.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 11:16 Заглавие: |
|
|
това с термистора го направих отдавна.Гори му транзистора при вклщчване.Сменил съм наред всичко-и пак си гори-писна ми от този мършляк та за това искам да му хакна алтернативно захранване.Само че съм сложил резистор по малък на входа -нее 30 ома а по малък _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 12:03 Заглавие: |
|
|
В минали постове някои колеги са споделили,че проблемът е бил в импулсния траф!В твоя случаи колега проблемът може наистина да се окаже в импулсния!Така,че ако имаш друг импулсен пробваи с него ако ли не смело присаждай друго захранване!Успех  _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 12:52 Заглавие: |
|
|
Мислете че и на мен един такъв ми строви живота. Коцев ми го прехвърли миналата година и само ядове. Не е от импулсен трансформатор, и него смених. Прави ми впечатление че при дежурен на светодиода на оптрона е около 1,2V - доста много. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|