| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 15:02 Заглавие: Дистанционно за LOEWE 110C93 |
|
|
С 90 канално гася пускам сменям канали звук и влизам в меню но неможе да запомня.С Р1690 също.От магазина също не ми предложиха. Процесорае DTI 2223. Шаси F407.
Какво бихте ми препоръчали..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 15:39 Заглавие: |
|
|
| Напиши кои бутони от 90 каналното как действат. Особенно тези които вършат други неща,а не това което е написано (нарисувано) на пулта и ще видим какво може да се направи по въпроса. |
|
|
 |
Ха Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 20:05 Заглавие: Ххахаха |
|
|
| Откога DTI2223е станало процесор,че аз нещо ги не разбирам тия работи,май е нещо савсем друго ама карай!Ами тогава CCU3000в твоя, телевизор кво е-звуково стъпало ли?Дистанционното ти еIR7014! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 03, 2004 21:07 Заглавие: |
|
|
| Извенявам се .Сега видях че сьм написал друга схема.Благодаря все пак и ще пробвам 7014.С 90 каналното не мога да запомня иначе изпьлнява всички функции. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 04, 2004 8:40 Заглавие: TV LOEWE |
|
|
| Коцев,я пробвай с Р1553,повече от тези тв. се управляват с това дистанционно,когато 90 каналното частично го клати.Успех! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 13:31 Заглавие: |
|
|
Уважаеми колеги след няколко часово мъки най после успях да схвана как става запаметяването и то само с Р1797У. С IR 7014 не пробвах защото не намерих такова.С Р1797 става така.
Натиска се МЕN-rest 2 пъти
натиска се до него вдясно бутона Х оооо и избираш програмата
с бутона viss отварям прозореца с каналите 01-02-03.........
с бутона а.дув избирам на кой канал да запаметя
ОТНОВО натискам Х оооо и го запаметявам.
На опаковката на Р1797У са написани символите М ST квадрат ; триъгълник с черта отдоло и още два но нито с един от тях не се запаметява.
Още веднаж благодаря за вниманито а тъй като г-н Филипов ще прочете това обезателно то имам един страничен въпрос към пък и към други колеги.
Имам компютър в сервиза и в дома си. Двата со свързани заедно и каквато информация получавам в сервиза такава получавам и в къщи. Емеела е един и същ.На компутъра в сервиза винаги влизам автоматично в форума и ме изписва като регистриран а защо до машния винаги изисква да се регистрирам иначе ме изписва като гост.Изпълнявам точно указанията отмятам с знака че искам да влизам автоматично но при всяко изключване на компютъра трябва отново да се регистрирам.Признам си че не съм вещ по тия неща защото само от два месеца имам интернет.С поздрав КОЦЕВ. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 13:46 Заглавие: |
|
|
Най-вероятно са ти забранени Cookies.
Разгледай си настройките на двата Explorer-a.
Tools-->Internet Options..... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 17:40 Заглавие: |
|
|
Или настройките на Firewall относно cookies. При вход във форума трябва да сложиш чавка на запомняне.
Италианците са им направили добре копчетата, сещаш се и лесно се работи, а турците са ги наслагали без грам мисъл колкото да се съберат и да ги има. На всичките им дистанционни има еднакви хартийки. Корекцията с Y е съвсем отскоро, без това е същото като 1642. А иначе отдолу на менюто си пише кои копчета може да натискаш и какво правят. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж
Последната промяна е направена от Филипов на Пон Юли 05, 2004 19:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 19:35 Заглавие: |
|
|
По въпроса с дистанционните.С всички влизам в менюто избирам си програмата и най отдоло на менюто се появяват символите
| -- + | STORED | Х | всички в жълто. Само с Р1797У когато натисна бутона Хоооо символа STORED премигне а символа Х изчезне само тогава се запаметява програмата.
По въпроса с компютъра ще извикам компетентен човек защото още съм много далече от това как се борави с настройките.
Благодаря за отговорите. КОЦЕВ |
|
|
 |
|