| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tolev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 14:41 Заглавие: Помощ за Dell D1025HE, шаси SMA185-7S089 |
|
|
Здравейте колеги,
монитора е получил повреда в захранването (поради токов удар предполагам), смених някои елементи и успях да го подкарам в "stand by". За жалост явно има и друг проблем тъй като при получаване на видео сигнал спокойно мигащия до тогава зелен светодиод загасва като същевременно релето разположено непосредтвено до импулсния тр-р. прещраква няколко пъти и после тишина...
Моля Ви помагайте, тъй като не разполагам със схема за този модел, а някои от елементите които подмених бяха с изтрита маркировка...
Поздрави,
В. Толев |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 16:05 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата ...(пратих ти схема)  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
Krasi_k Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 16:32 Заглавие: схема за Dell d1025he |
|
|
Kолега ще може ли да ми пратиш схемата и на мен. Имам проблем около ТХО- то Нямам Високо. Транзистора не го клати защото не получава сигнал Искам да разбера от каде идва сигнала.
Благодаря предварително
[email protected] |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 12:01 Заглавие: |
|
|
Съдейк по шасито-това е ADI проблема най-вероятно е в ТХО-то
Гледай с осцилоскоп на базата на крайния транзистор-ако при запускането се появят импулси и веднага след това изчезнат- 100% е ТХО-то _________________ Az sam |
|
|
 |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 21:29 Заглавие: |
|
|
| Най-често на тези модели им се скапва паметта и без читава памет не пали. Пращам ти на пощата за дъмп. Успех |
|
|
 |
|