| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aleks_77 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 18:28 Заглавие: Въпрос за RECEIVER? |
|
|
Имам уселвател на СОНИ на които не мога да му разбера всички функции:( като прочетох ръководството на усилвателя(RESEIVER), никаде не видях вход за ТВ например!!!!!.....при което много се учудих....и друго нещо ме изненада....освен нормалните in и out има и video in!!!!.....например има вход и изход на ДВД и in video пак за ДВД......да не би да усилва и видео сигнала(това няма как да е защото няма out за видео)???.......Другите входове са: CD-in; MD/TAPE-in and out; DVD-in and video in; VIDEO1-in and video in; VIDEO2-in/out and video-in/out; multichenal-in....ами май това е.Някои би ли ми обяснил за какво са видео входовете за да си го ползвам пълноценно? Извинявам се за некомпетентноста ми но....
Модела е SONY STR-DE597 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 19:20 Заглавие: |
|
|
Сигурен ли си, че са видеовходове? Не са ли аудиовходове към които да си навържеш аудио изходите на съответните устройства? _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
aleks_77 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 19:54 Заглавие: |
|
|
| cvetomirconev написа: | | Сигурен ли си, че са видеовходове? Не са ли аудиовходове към които да си навържеш аудио изходите на съответните устройства? |
Ами сигурен съм, защото си има audio in и audio out и освен тях има и in video!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 19:57 Заглавие: |
|
|
aleks_77, всички входове са Audio.
-Audio от Video1
-Audio от Video2
-......
Приеми го като за по-лесна ориентация. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 20:08 Заглавие: |
|
|
| ами защо тогава на всяка секция има по 3 букси...напримерт на секцията за ДВД има audio in L/R и video in...... съответно за аудиото е ясно влизат лява и дясна колона, ами за video in????.....там какво влиза??? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 20:17 Заглавие: |
|
|
Някъде да има секция ComponentVideo и в нея Monitor OUT?
Поразгледай по-внимателно ръководството. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 20:32 Заглавие: |
|
|
| ами за съжаление няма такава секция....в мануала на модела се посочва такава секция но при моя апарат няма ....има само една единствена букса на която пише монитор и отдолу-video out |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 21:23 Заглавие: |
|
|
| Ами - тя е. |
|
|
 |
aleks_77 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 22:12 Заглавие: |
|
|
Добре де..."тя е"-ама каква и е функцията.....нали точно затова питах...усилва сигнала ли,??? какво??
сори че питам като малоумен ама не ми е ясно |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 22:39 Заглавие: |
|
|
| Ами "Monitor", средство за "следене (контрол)" на това какво става по другите източници от които е "втъкнат" сигнал без това да се отазява на основните изходи. Управлението му е независимо от основния изход и докато там върви нещо можеш с негова помощ да си "търсиш" следващото нещо от другите източници. |
|
|
 |
|