Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Предложения за колони и усилвател

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
irc.bg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Фев 05, 2006 21:32    Заглавие: Предложения за колони и усилвател Отговорете с цитат

1:Значи имам този ресийвър Тука снимка отпред и отзад само че е бял Това е снимка от близо моят е такъв черен ама само отвъка е същия има разлика с моя има лепенка синя че едия процесор е 64 бита а другия 32 бита и други малко разлика в дисплея по добър моят по книшка на канал може да изкара 140 вата с 10% THD но на 120 вата има 0.7% THD мисля че беше а на 100 вата 0.09% THD (за колони 8-16 ома) купих го миналата година за 659лв. края на лятото в началото на септември месец та старите колони вече ми омръзнаха щото искат малко пари да се модват малко кутиите и други работи пък и не си пасват с усилватела та мисалта вече да си зема нови колони ако имате някакви предлжения ма като са замисля пак бая пари ще излязат специалните колони като за него чакам линкове към предложения и снимки

2:Искам някав усилвател за суббас-а правен ,заводски ако има някой да ми предложи говорим за мощност от около 100-150 вата реални ама 100 ми стигат ако имате и такива предложения чакам

Та чакам вашите предложения искате повече инфо кажете точно какво

П.С. незнам дали мястото на темата ми е тука ама ако не е преместете я
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети