| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ_Dido Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 22:58 Заглавие: user manual for sony spp-q110 |
|
|
някой ако може да ми намери упътването на този модел радио телефон ще съм му благодарен _________________ DJ Dido™ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 2:10 Заглавие: Re: user manual for sony spp-q110 |
|
|
| DJ_Dido написа: | | някой ако може да ми намери упътването на този модел радио телефон ще съм му благодарен |
imam shema samo |
|
|
 |
vesoel Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
| ако искаш да смениш от аналогово на цифово избиране , вземи от подобен модел,те са подобни.поне така са панасониците. |
|
|
 |
DJ_Dido Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 14:04 Заглавие: |
|
|
не по точно ми трябва да видя какви опций има и да ги използвам пълноценно колкото до тонално и импуслно то си има копче на майката за тази работа  _________________ DJ Dido™ |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 19:10 Заглавие: |
|
|
| DJ_Dido написа: | не по точно ми трябва да видя какви опций има и да ги използвам пълноценно колкото до тонално и импуслно то си има копче на майката за тази работа  |
Какви опции очакваш да има? Съвсем стандартните-памет за 10 номера и бутон за смяна на канали)) |
|
|
 |
vesoel Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 23:15 Заглавие: |
|
|
[quote="DJ_Dido"]не по точно ми трябва да видя какви опций има и да ги използвам пълноценно колкото до тонално и импуслно то си има копче на майката за тази работа [/quote
абе вас да не ви сърбят пръстите на ръцете или си имате свободно време да си търкате бутоните по клавиатурите.,как може само дай ми схема,дай ми серв.меню...и.т.н.
Абе хора разберете че ако искате да си помагаме , първо КАЗВАЙТЕ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА и тогава искайте документации ако въобще има такива?????? . |
|
|
 |
|