Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема на паркинг локатор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Потребител
Гост

МнениеПуснато на: Нед Сеп 04, 2005 14:55    Заглавие: Търся схема на паркинг локатор Отговорете с цитат

Става въпрос за: http://mladkonstruktor.bg/IR_parking.htm
Интересно ми е до колко може да се обогати схемата и устройството да придобие по-големи възможности. Предложете схеми на такова устройства.
Благодаря.
Върнете се в началото
Noel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 04, 2005 17:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Правил съм схемата и се държи много добре. Какво по точно искаш да напправиш с нея ?
Потребител
Гост

МнениеПуснато на: Нед Сеп 04, 2005 23:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам да намеря готова схема на такова устройство, смао че схемата да е с повече възможности. Например вместо да използва зуумер и да ми пищи, да си го напрвя ва ми смята оставащото разстояние до обекта, да може да работи в "мрежа" с още 2 такива датчика, да кажем, и да се синхронизира работата им, така че да предупреждават и за елементи на препятствие и отстрани.
Върнете се в началото
plm
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Сеп 05, 2005 5:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Има по-добра схема в едно от списанията на "ЕлектронИнвест"-3/2005г, с ултра-звуков датчик и с 10 нива през дешифратор.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети