|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Потребител Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 14:55 Заглавие: Търся схема на паркинг локатор |
|
|
Става въпрос за: http://mladkonstruktor.bg/IR_parking.htm
Интересно ми е до колко може да се обогати схемата и устройството да придобие по-големи възможности. Предложете схеми на такова устройства.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 17:18 Заглавие: |
|
|
Правил съм схемата и се държи много добре. Какво по точно искаш да напправиш с нея ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Потребител Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 04, 2005 23:27 Заглавие: |
|
|
| Искам да намеря готова схема на такова устройство, смао че схемата да е с повече възможности. Например вместо да използва зуумер и да ми пищи, да си го напрвя ва ми смята оставащото разстояние до обекта, да може да работи в "мрежа" с още 2 такива датчика, да кажем, и да се синхронизира работата им, така че да предупреждават и за елементи на препятствие и отстрани. |
|
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 05, 2005 5:41 Заглавие: |
|
|
| Има по-добра схема в едно от списанията на "ЕлектронИнвест"-3/2005г, с ултра-звуков датчик и с 10 нива през дешифратор. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|