Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам Анемометър
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Кром
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 12, 2005 17:19    Заглавие: Купувам Анемометър Отговорете с цитат

Някой да знае от къде мога ди си купя - стационарен такъв?
Или поне да може да се програмира да прави наблюдения през 10 мин. и да ги записва...

ПП Това е устройство за измерване на скоростта и посоката на вятъра...
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Фев 14, 2005 21:09    Заглавие: Re: Купувам Анемометър Отговорете с цитат

Кром написа:
Или поне да може да се програмира да прави наблюдения през 10 мин. и да ги записва...

Аз от година търся такъв уред, но намирам само "детски играчки", които струват по 1000 и нагоре лева, но не ми вършат работа, защото трябва да ги държиш в ръка и да гледаш показанието на уреда. Не могат и да се насочват сами срещу вятъра. С тях не можеш да измерваш силата на вятъра на височина 30-40 метра над земята. Отиди в раздел "Обща електроника" на този форум, там има тема "Енергия от вятъра". Прочети всичките мнения, ще ти бъдат от полза.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Кром
Гост

МнениеПуснато на: Вто Фев 15, 2005 16:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Намерих една немска фирма - продават точно това, което ми трябва излиза към 2000 Е всичко - уред за скоростта на вятъра, уред за посоката му + компютър - Машината е автономна - може да съхранява до 500 000 записа и да работи в темп. интервал -40 - +60 - има 20м. кабел към сензорите - допълнително се продава също. Самия компютър е малък колкото - полвината от кути за обувки...
Ако имате интерес кажете да ви дам повече инфо + пдф.

ПП Цялата теме съм прочел за вятърните генератори - това ми е мания от повече от 10 г. Wink
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Вто Фев 15, 2005 23:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Кром написа:
Намерих една немска фирма - продават точно това, което ми трябва излиза към 2000 Е всичко - уред за скоростта на вятъра, уред за посоката му + компютър - Машината е автономна - може да съхранява до 500 000 записа и да работи в темп. интервал -40 - +60 - има 20м. кабел към сензорите - допълнително се продава също. Самия компютър е малък колкото - полвината от кути за обувки...

ПП Цялата теме съм прочел за вятърните генератори - това ми е мания от повече от 10 г. Wink

Вече споменах, че и аз търся анемометър от една година по същата причина. В неделя ходих да гледам една такава вятърен генератор, дори имах възможността да го разгледам отвътре, защото собственика ми е познат. Дай ми телефон да ти звънна и да си поговорим по темата. Ще се радвам да ми изпратиш инфирмация за анемометъра, който си намерил.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Мар 04, 2005 22:06    Заглавие: Re: Купувам Анемометър Отговорете с цитат

Кром написа:

Василев -Ф-ма "Дента инженеринг" Пловдив. тел0888704930
Ние произвеждаме такъв уред. Представлява анемометър с честотен изход, указател на посока с аналогов изход и интелегентен температурен сензор. Таэи периферия се обслужва от микропроцесорна система, която обработва и записва на всеки 10 мин регистрираните данни. Обема памет позволява непрекъснат запис от 6 месеца. към системата се предлага специализиран софтуер и интерфейсен кабел за пренос на данните към компютър. Предлагаме също така и слънчеви панели за захранване ако не се ползват анемомометър с подгряване за зимна експлоатация
Върнете се в началото
Костадин Василев
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 04, 2005 22:31    Заглавие: Re: Купувам Анемометър Отговорете с цитат

Кром написа:

ние произвеждаме такава измерителна система: скорост,посока и температура, непрекъснат мониторинг, запис през 10 мин, интерфейс за пренос на данни.Ако равотити без подтряване на преобразователите за скорост и посока-захранване слънчев панел.
Василев
0888704930
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 10, 2005 21:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Кром написа:

!!!!!!!!!!!!!! Анемометъра, който произвеждаме ние по качество и възможности е равен на тези от германия /Wilmers ili Amonit/ измерва скорост, посока и температура, запис през 10 мин 6 месеца автономност, пренос на данни - RS232 транслация до Exel и цената е под 2000 лв. Василев 0888704 930
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 10, 2005 21:45    Заглавие: Re: Купувам Анемометър Отговорете с цитат

Кром написа:

Произвеждаме това , каето Ви трябва 0888704930 Василев
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 10, 2005 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Василев, всички разбрахме!
Дал си координати, ако някой проявява интерес ще ти се обади.
Търсещите също имат ясни координати за връзка, така че ако обичаш не прекалявай с постовете.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Марков
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 05, 2005 13:02    Заглавие: анемометър Отговорете с цитат

Кром написа:

Тази немска система представлява и за мен интерес.Ще Ви бъда блгодарен ако дадете по-вече информация +пдф.Аз мога да Ви бъда от полза ако се интересувате от преносим такъв.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети