| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Мечо Пух Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 15:50 Заглавие: Питане за процесор ST92195C7B1/OER |
|
|
| шасито е 11АК37.Процесора е окъсил няколко захранващи крака на маса след токов удар.Намерил съм такъв същия е ST92195C7B1/OER,но питането ми е ако някой си е играл и е сменял такъв или подобен-има ли значение писаниците на втория ред под надписа,да не е само да си дам парите на вятъра.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 17:48 Заглавие: |
|
|
В съвременните шасита тези надписи понякога имат огромно значение. Конкретно в случая не мога да ти кажа но не прибързвай с покупката. Все ми се струва че най-добре е ако се намери процесор от място където могат да ти кажат с какъв софтуер е чипа тоест съвпадение на шаси марка и така нататък.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 18:38 Заглавие: |
|
|
| ПоследнитеОER go определят точно. Ако не е тайна ,на каква цена си го намерил? |
|
|
 |
Мечо Пух Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 11:20 Заглавие: |
|
|
| Ей сега пристигна процесора-сложих го със същия надпис на втори ред се е улучил да е даже-всичко ОК,но има следния проблем.Бяха се сгърнали бая работи захранвани от намотката на ИЗ за 5В на стендбай-диода на оптрона,кондензатора на 5В,7805 и т.н.Остана следния проблем-при пускане на телевизора,при сменяне от стендбай на работно състояние и обратно се чуват няколко примъчвания от ИЗ-все едно че сработва защита-"тюф тюф тюф" и си тръгва нормално-и при спиране на стендбай пак така става.Оригиналния оптрон беше PC817,смених го с 621 понеже съм от малко градче и тука и не мога да намеря оригинален-съмнява ме че в тва ще да е проблема,лошото е че тук избора от оптрони е почти никакъв и се чудя кво да сложа вече,пробвах с няколко различни CNY от шаси-малко по-добре е но пак го има тоз проблем.Не знам вече къв да му забия,идеи? |
|
|
 |
|