| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Strahil Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 12:14 Заглавие: Fiat Ducato-ел. блок |
|
|
Fiat Ducato 2.5l turbo дизел 1989 година (двигател FIAT - IVECO).Интересува ме схемата на свързване на релето за подгревната свещ (една на колекторните тръби + нагреватели за подгряване на нафтата) и нещто повече ако някой има за това реле.Благодаря предварително на всички!
Последната промяна е направена от Strahil на Пон Фев 13, 2006 0:41; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
airclima Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 15:18 Заглавие: |
|
|
| Схема нямам но си спомням че на комшията му поправях електрония блок един танзистор беше изгорял и го нямаше в никви каталози та от една италянска аларма взех същия. |
|
|
 |
Strahil Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 23:43 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на airclima и продължавам да приемам мнения по въпроса, става въпрос за моя фиат с който наскоро се сдобих, някой бе извадил старата платка от кутията и бе оставил само едно реленце което подава напрежение към свеща, което се задейства с един бутон вътре в купето и е рязал и махал здраво жици, като не е бил наясно че тая свещ не нагрява въздух а пали огън в смукателния колектор на двигателя, съшия тоя блок вклзчва електромагнитен клапан кото подава нафта към нея и нагревател в горивния филтър при -5 градуса и задейства стартера (мисля) след като е готов за старт двигателя.Намерил сам друг блок който смятам за изправен и се надявам някои ако се е сблъсквал с нещо такова да извади някакво описание че така "на сляпо" ще ми скъса нервите и ше ми отнеме много време.Благодяря още веднъж! |
|
|
 |
|