| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Георги Гост
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 12:08 Заглавие: Сервизен режим за Samsung 29Z068P ? |
|
|
| Сдобих се това чудо на техниката Samsung 29Z068P (100Hz , PiP) , обаче геомертията на картината не ми харесва много. Как се влиза в сервизното меню? Всички кодове които успях да намеря в интернет не вървят. Моделът е сравнително нов и е правен в Полша (Поне така си мисля). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 16:35 Заглавие: |
|
|
Бихте ли подсказали кое шаси е? _________________ Димитър |
|
|
 |
Георги Гост
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 10:46 Заглавие: |
|
|
Къде го пише този номер? Сигурно на основната платка. Как трябва да изглежда горе-долу?  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 17:13 Заглавие: |
|
|
Надписът се намира на основната платка от страна спойки под ТХО.Изписан е с едри букви обикновенно. _________________ Димитър |
|
|
 |
TOPALOV Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2004 18:47 Заглавие: |
|
|
| Влизането в сервизния режим : Включваш телевизора после натискаш STAND BY , DISPLAY , MENU , MUTE , STAND BY телевизора тръгва и на екрана излиза прозорец.Първия най-отгоре е за геометрията.Влиза се със стрелка надясно.Отваря се втори прозорец и от там регулираш цялата геометрия.За прелистване на менюто се използват стрелките (нагоре и надолу),а за промяна на желания параметър стрелките (наляво и надясно).За връщане към преден прозорец бутон MENU,а за излизане от SERVICE MODE се изключва TV в STAND BY. УСПЕХ !!! Ако имаш проблем можеш да ми пишеш на [email protected] |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 10:34 Заглавие: |
|
|
Sdobih se daje i s parametrite na flash-a. Toj se nastrojva i ot serviznoto menu. Ako Vi e neobhodim pishete mi. Imam go samo na hartia a ne mi se pishe tolkova mnogo. No ste go skaniram i ste vi go pratja ako iskate!
[email protected] |
|
|
 |
|