|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 17:56 Заглавие: Продавам компютър |
|
|
IBM - Intel Celeron-A 366MHZ
Дъно IBM 6287320
64 MB SDRAM
Video - S3 Trio 3d (2MB)
HDD - 40GB
Floppy, CD-ROM ASUS - нов на 1 седмица!
LAN, USB
Цената е 150 лева! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 4:42 Заглавие: Продавам компютърАко |
|
|
Ако мога да се вместя и аз,като предполагам,че не навреждам на колегата по-горе:
Продавам домашният си компютър 950Mhz 64Mb RAM 10Gb HDD без монитор с останалите аксесоари-цена 220лв.Мониторът ми е 19" ACER ,почти нов,с деф. ТХО,КОЕТО Е 58ЛВ.в ASWO.При интерес-мониторът е 80лв.в това състояние.Инсталиран ХР,Офис и всякаква информация и схеми за един тв. сервиз. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 4:43 Заглавие: Продавам компютърАко |
|
|
Ако мога да се вместя и аз,като предполагам,че не навреждам на колегата по-горе:
Продавам домашният си компютър 950Mhz 64Mb RAM 10Gb HDD без монитор с останалите аксесоари-цена 220лв.Мониторът ми е 19" ACER ,почти нов,с деф. ТХО,КОЕТО Е 58ЛВ.в ASWO.При интерес-мониторът е 80лв.в това състояние.Инсталиран ХР,Офис и всякаква информация и схеми за един тв. сервиз. |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 18:15 Заглавие: |
|
|
Пепи Петров кажи колко ще искаш за харда само... малко ме сумнява да я продадеш цялата конфигурация , на части имаш по голям шанс. _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|