| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sauber Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 18:18 Заглавие: |
|
|
| Здравейте.Понеже видях теми за разкодиране на касетофони в вашия форум пускам и една моя.Не разбирам много от подобна техника и заради това питам.Касетофона ми е от Вектра B.На Philips е.Има 3 числа.Това което е срещу марката е 1 614 438,Срещу буквите GM(предполагам серийния) е 90 506 173 и 3тото което предполагам е партидния е по скоро код а не число > PA6 – GF 15 < .Много ще съм благодарен ако някой ми каже кода на касетофона и начина по който се разкодира.Можете да пишете тук или на e-mail адреса.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ! ! ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 18:42 Заглавие: |
|
|
Разглабяш касетофона тарсиш памет отпоивапш я четеш я на програматор смяташ кода по фаила изчетен от памета ако не си се занимавал по-добре го отнеси до наи-близкия колега занимаващ се с това Успех  _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 18:44 Заглавие: |
|
|
| Напиши кои модел Филипс е например DC681/M101B и др.И ще ти кажа как да го разкодираш. |
|
|
 |
sauber Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 18:52 Заглавие: |
|
|
Слязох до колата да го видя.Единствените индикации за модел бяха тези : CCR 600.
Много силно се надявам да е това. |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 19:01 Заглавие: |
|
|
Да това е модела sauber _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 19:42 Заглавие: |
|
|
| Обясних му по ISQ то как стоят нещата с CCRа но явно колегата иска готов код по сериен номер.Павлик раздвижили BOSHA. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 20:35 Заглавие: |
|
|
| Pepi Petrov написа: | | Обясних му по ISQ то как стоят нещата с CCRа но явно колегата иска готов код по сериен номер.Павлик раздвижили BOSHA. |
Доколкото съм запознат, калкулатори за Филипс все още няма, така, че ако иска да му тръгне радиото, ще трябва да чете паметта или да ходи на сервиз. |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 9:26 Заглавие: |
|
|
Pepi Petrov боша немога да го разкодирам оште малко се опъва Калколатори за филипс няма има база сериен номер от сешта кода но ние ги нямаме sauber да си отнесе касетофона на Сервиз _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
sauber Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 16:11 Заглавие: |
|
|
| Така разкодирах касетофона и разбира се се появи проблем.Чеинджара ми също е кодиран.Той е марка Blaupunkt(не знам дали се пише така).Някой знае ли дали се разкодира със същия код и по какъв начин става това ? |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 16:31 Заглавие: |
|
|
Разглобяваш ченжера и четеш памета кода е ясен  _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
|