| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 14:26 Заглавие: Схема за 14" КТN ...... |
|
|
На капака където пише модел няма нищо написано . Вътре на шасито под ТХОто пише KD-052E CANDO Със следните схеми е :
LA76818A
LC863332B процесор
Дефекта е че има високо но екрана е тъмен и от време на време появява за секуни картина и звук и пак изчезне.На стабилизаторите имам стабилно 5в и 12в.Имам на видеусилвателите 160в.Беше се издул един електролит след инпулсния траф 1000/35в .Интересно в първичната верига няма никакъв електролит .Имам стабилни 103в а и както казах имам и високо. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 15:17 Заглавие: |
|
|
Оказа се че по скоро ми трябва памет. Записъх една на SVA със същия процесор и сега имам картина постоянно но е в негатив. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 15:28 Заглавие: |
|
|
Опитай с този от пощата _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 16:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря. С всички записи в картината липсва яркостния сигнал .Опитах се да му подам по ниска но нищо не се показа както и от него нищо не излезе.Има тогава още нещо . Не може този електролит от само себе си да се надуе .Поне за сега с тая памет екрана свети и има и звук и някаква картина.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 16:27 Заглавие: |
|
|
Опа! колегата преди мен като е вадил шасито е разменил двата куплунга към скарт буксата и сега от него излиза идеална картина но като му подам е пак така лоша . Нещо около видеото е.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|