| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalamburArt Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 22:31 Заглавие: Геометрия на Phillips 32 PW 9520/12 |
|
|
Моля за извинение, ако въпроса ми е неправилен - възможно ли е неспециалист като мен, да пооправи геометрията на този телевизор.
Криви в горната трета на картината. Има ли сервизно меню, в което да влезна с комбинация от бутони на дистанционното - въобще как се прави това?
Имам известен опит в геометрията на компютърните монитори - ако има подобен принцип бих се справил.
Благодаря ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 22:38 Заглавие: |
|
|
В какво по точно се изразява нарушената геометрия? _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
kalamburArt Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 22:45 Заглавие: |
|
|
| При гледане на градски пейзаж от Ню Йорк - небостъргачите бяха криви в горната третина на телевизора. Сигнала беше от ДВД - ако това има значение. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 23:57 Заглавие: |
|
|
| kalamburArt написа: | | При гледане на градски пейзаж от Ню Йорк - небостъргачите бяха криви в горната третина на телевизора. Сигнала беше от ДВД - ако това има значение. |
Има голямо значение на какъв сигнал криви картината. За да не ти криви, подай сигнала от DVD-то на АВ входа, на нулевата програма, или на последната възможна програма (най-големия номер). |
|
|
 |
|