| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikols Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 15:55 Заглавие: Проблем с двд Panasonic SA-HT845 |
|
|
Значи проблемът е следният купих си двд Panasonic SA-HT845. След няколко дена падна от шкавчето дето го бях сложил.Занесъх го на ремонт казаха ми 4е платката била пукната и трябва да се запойл.Вапросът ми е следния преди да стане тази беля двд-то ми
четеше DVD-R на MP3 формат съвместимост около 850 песни. Но откакто го взех като го сложа този диск ми изписва , This type of disc connot be played please insert a different disc" И неможе даго прочете дори не само DVD-r на MP3 формат а и някой филми. Някои ако знае по вапроса нека да бъде така добър да каже.Как може да се оправи двд- ми.
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
R_arena` Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 16:29 Заглавие: |
|
|
| spored men e za optika,zashto ne go donesesh pri nas K&K SERVICE |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 18:27 Заглавие: |
|
|
| R_arena` написа: | | spored men e za optika,zashto ne go donesesh pri nas K&K SERVICE |
Ти пък кой си? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 12:19 Заглавие: |
|
|
| А защо не ми кажеш как да си го направя сам щот ми е писнало вече да го нося особено в сервизи. И тази оптика за смяна ли е или какво . кажи ми нещо повече пак ще видя мога да го доне са щот изобщо не разбирам И ако бадеш такаа добър ''R_arena`'' можеш да ми кажеш каде се намира тази оптика. Пак ако не искаш по не ми кажи оптиката е за смяна така ли да го разбера. |
|
|
 |
Хост Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 13:17 Заглавие: |
|
|
| Това драги са дивотии!Ти нещо ни заблуждаваш.Я сметни сам:850 песни по около 3К всяка прави 2550К - !!!! Тоест 2.55 гига байта!Какъв е този CD-R , който побира 2.5 ГБ? |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 13:38 Заглавие: |
|
|
Хост написа | Цитат: | | Това драги са дивотии!Ти нещо ни заблуждаваш.Я сметни сам:850 песни по около 3К всяка прави 2550К - !!!! Тоест 2.55 гига байта!Какъв е този CD-R , който побира 2.5 ГБ? |
Ей човече ,що не си отваряш очите ,човека ти го е написал DVD-R то събира 4.7 GB ,да не говорим за това че не правиш разлика между KB и MB ,песни по 3К няма дори и в миди формат!!!
А пък на Николс ще кажа -да беше си го пазил по добре да не пада ,нямаше да ти се налага да го носиш по сервизи,още повече ,че от поста ти не личи да си го носил толкова многа пъти.Сам -само ще си го довършиш и после в коша ,това да не ти е софтуер да сменяш. |
|
|
 |
|