| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Newbie Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 11:56 Заглавие: TV Schneider 21M301 |
|
|
Наскоро закупих 21" телевизор Шнайдер от Технополис, обаче дава следния проблем: когато се включи има само звук без картина, когато поработи малко (около минута две) картината се появява но пък цветовете ту избледняват ту се насищат. Черния екран се появява само сутрин когато е бил изключен цялата нощ. Ако не го изчакам да загрее, а го почукам лекичко отляво-отзад (мисля, че там е ТХО-то) се появява картина. Телевизора е гаранционен, но в сервиза трърдят, че при тях си работел нормално! Дали някой може да ме насочи къде може да е проблема?
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ! _________________ прави каквото трябва, пък да става каквото ще! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 12:05 Заглавие: |
|
|
А как се държа като го включехте в сервиза пред сервизния майстор? _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 13:12 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | А как се държа като го включехте в сервиза пред сервизния майстор? |
ами проблема е че аз го бях включвал вече в къщи и там си тръгна.
а избледняването на цвета според тях нямало |
|
|
 |
Newbie Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 14:37 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | А как се държа като го включехте в сервиза пред сервизния майстор? |
ами проблема е че аз го бях включвал вече в къщи и там си тръгна.
а избледняването на цвета според тях нямало _________________ прави каквото трябва, пък да става каквото ще! |
|
|
 |
|