| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blue_g Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 11:32 Заглавие: Моля предложете аларма за дома |
|
|
здравейте фенове ,
моля да ми предложите готова аларма за дома....
намерих това:
http://mladkonstruktor.bg/PIC_alarm.htm
какво мислите по въпроса...дали е достатъчно сигурна ? .... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 17:35 Заглавие: |
|
|
Тази на МК е правих на един приател и работи засега добре.  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 8:35 Заглавие: Re: Моля предложете аларма за дома |
|
|
| blue_g написа: | здравейте фенове ,
моля да ми предложите готова аларма за дома....
намерих това:
http://mladkonstruktor.bg/PIC_alarm.htm
какво мислите по въпроса...дали е достатъчно сигурна ? .... |
Това, което си дал е автомобилна аларма, а на теб ти трябва домашна, която има различни изисквания, например повече зони и то балансирани, 24 часова зона за самоохрана и много други неща. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 8:37 Заглавие: |
|
|
Ами пишеше че става и за дома...Апартамента ми е с две външни врати, като смятам да монтирам клавиатурата между двете врати. Когато се отвори външната врата тогава алармата да се задейства до въвеждането на кода  |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 15:18 Заглавие: |
|
|
| Алармата е Уневерсална....така , че може да се използва и в дома... Аз съм я правл тази аларма и си работи отлично. |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 11:46 Заглавие: Аларма |
|
|
| Не съм монтирал аларми, но виждам, че има описание и инструкция за монтаж на Алармата. Какво друго към нея ще ми препоръчате като окомплектоване /за входна врата на жилище/-кабели, сирена, датчик, захранване и др. за да тръгне. Кое смятате, че я прави по-различна или по-добра в сравнение с други такива. |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 18:44 Заглавие: |
|
|
Мисля , че за парите си е добра.. ако искаш вече нещо по добро , с екстри се обърно към фирма , която се занимава с охранителна техника , че поне после ще имаш и сигурна подръжка. _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 22, 2006 22:36 Заглавие: |
|
|
| blue_g Ако искаш сигурност ти препоръчвам да си вземеш професионална техника от рода ПАРАДОКС -СПЕКТРА или ГАЛАКСИ за централа. |
|
|
 |
KokoBoko Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 7:13 Заглавие: Да бе |
|
|
| di_rtv написа: | | blue_g Ако искаш сигурност ти препоръчвам да си вземеш професионална техника от рода ПАРАДОКС -СПЕКТРА или ГАЛАКСИ за централа. |
И какво им е професионалното, в нашата фирма имаме много такива по обектите и са супер боклуци.
Не е ли си нещо изипано и да си му знаеш косурите, а да вземеш нещо дето да си трошиш главата с него и да разчиташ на някои дето не се знае какво е сътворил ,и при това за аларма дето ще ти охранява имуществото не си е работа  |
|
|
 |
|