|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Seb Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 21:12 Заглавие: CROWN NF1439 |
|
|
Здравейте,добри хора.
Скоро си купих от една промоция на Метро пералня и малко телевизорче CROWN NF1439.Днес дъщеря ми натиснала копче на дистанционното (баш това за заключване) и после натискала цифри.И телевизора се заключил.Мога ли по някакъв начин да го отключа или да го нося в сервиз.Може би има някакъв универсален код.
Мерси. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 23:14 Заглавие: Re: CROWN NF1439 |
|
|
Не зная да има такъв универсален код за отключване. Другите възможности са:
1. Сядаш на един стол пред телевизорчето, въоръжаваш се с търпение, взимаш дистанционното и започваш да набираш всички възможни комбинации (мисля, че са 10 000).
2. Носиш го в гаранционния сервиз, но ми се струва, че там ще те накарат да си платиш отключването.
3. Влизаш в сервизните настройки и го отключваш (но трябва да си много запознат с това, което ще правиш)
4. Отваряш телевизорчето, вадиш му паметта, презаписваш я с нов бин и монтираш обратно.
От теб зависи кой вариант ти е най-приемлив. |
|
|
 |
Seb Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2006 0:09 Заглавие: Re: CROWN NF1439 |
|
|
Мисля,че втория вариант е моя,защото:
1.Тези 10000 комбинации средно по пет секунди - не ми се седи 13,88 часа пред телевизора.
2.Моят избор.
3.Макар,че съм инж. по електроника нямам опит с тези телевизори (ама ще ми е интересно ако знам как се влиза в сервизен режим)
4.Не работя по специалността и нямам достъп до програматор,но дори и да имам,предпочитам да се ровя в аналогова техника.
Благодаря за отговора. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|