| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 14:39 Заглавие: Климатик? |
|
|
| Привет на всички. Искам да ви помоля за съвет, значи купих си климатик но още не е монтиран. та въпроса ми е следния каде е най одачно да го монтират над прозореца или някаде другаде? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 15:08 Заглавие: Re: Климатик? |
|
|
| Anonymous написа: | | Привет на всички. Искам да ви помоля за съвет, значи купих си климатик но още не е монтиран. та въпроса ми е следния каде е най одачно да го монтират над прозореца или някаде другаде? |
Монтажниците ще ти кажат къде е най-удобно да се монтира, след като ти видят жилището. Обикновено ги слагат под прозорец. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 17:53 Заглавие: |
|
|
Монтажниците ще кажат къде им е най-удобно на тях.Ти си помисли как ще ти е удобно на теб и деликатно отстоявай мнението си,ако е различно.Имай все пак пред вид дължина на тръбния път и възможност за профилактика-т.е. почистване на топлообменника. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 18:30 Заглавие: |
|
|
Ако се спи същата стая не го слагай над леглото.Или по точно да духа срещу леглото. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 13:59 Заглавие: |
|
|
Над прозореца е най-неудачното място от гледна точка пробиването на стената.
Сигурно се досещате че над прозореца е трегера, който е пълен с арматура и пробиването е малък ад. Лично аз предлагам на клиентите за надпрозоречен монтаж +30 лева в сметката. _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 0:14 Заглавие: |
|
|
| За мястото на монтажа е от значение най вече вътрешното тяло каде е разположено.Ако искаш да се отопляваш с него ''говорим за сплит система''имай впредвид въображаемото петно което обдухва вентилатора да е в обсега на обитаване. То е около 2-3метра.Извън този обсег ,чувството е за студ след 15-20 мин.Причината е обмена на въздуха. Тръбният път не те интерисува до толкоз че се плаща допълнително .Поставял съм климатици с 18м тръбен път и работят без забележки. |
|
|
 |
tan4 Активен потребител

Регистриран на: 07 Юли 2005 Мнения: 72 Местожителство: стара эагора
|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 0:17 Заглавие: |
|
|
| Гостът съм аз tan4 за което се извинявам. |
|