| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 21:57 Заглавие: Цифров фотоапарат |
|
|
Става въпрос за Trust 350FS POWERC@M FLASH всичко си мо работи само че снимките след като ги искарам на компютъра излизат всички черни все едно сам снимал черно !! ако можете да ми кажете нещо по въпроса ето каде можете да го видите какво представлява : http://trust.com/products/product.aspx?artnr=13137 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 22:17 Заглавие: |
|
|
С каква програма ги гледаш? Пробвай да ги отвориш с Paint или с Internet Explorer. _________________ home studio |
|
|
 |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 22:28 Заглавие: |
|
|
| ами отварям ги с macromedia fireworks защото изтеглих един .pdf файл и на него пишише че трябва да се отваря с него а и не знам как да ги сваля на компютъра ?Ако знаете как да ги сваля ми кажете благодаря |
|
|
 |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 22:39 Заглавие: |
|
|
| ако искаш мога да ти пратя една на и-меила намери как да ги кача на компютъра обаче пак са черни! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 7:58 Заглавие: |
|
|
Когато включиш фотоапарата в USB-то, той се появява windows wxplorer-а като още един хард диск или друго устройство. _________________ home studio |
|
|
 |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 12:23 Заглавие: |
|
|
Ами то не ми го отчита като никакво а чрез тази програма (която казах по горе) се гледат снимките или клиповете които съм направил тази програма се свързва с него иначе по друг начин не става  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 12:44 Заглавие: |
|
|
Нещо не си направил като хората. Инсталирй му драйверите. В device manager-а не трябва да има непознати устройства. _________________ home studio |
|
|
 |
iv4oto Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 13:51 Заглавие: |
|
|
| ами според мен не е от софтуера а е нещо по самия апарат възможно ли е да изгори или нещо да стане на самата камера а пак сега забелязах че на снимките в горния ляв ъгъл има някакви цветни точки много малки ?? |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 14:19 Заглавие: |
|
|
Само на компютъра ли излизат черни, или и на дисплея на апарата?
EDIT: Ако въобще има дисплей и на него излизат нормални значи може проблема да е в инсталацията на софтуера. Ако въобще не записва снимки различни от черно, може проблема да е в сензора на камерата. Ако поддържа режим web-камера опитай и там дали ще излезе нещо. Също ако си го форматирал някак си виж дали не е объркано нещо по формата на паметта.. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2006 14:53 Заглавие: |
|
|
iv4oto, докато не се появи фотоапарата в експлорера, няма да стане. Инсталирай си драйверите и тогава питай пак. _________________ home studio |
|
|
 |
|