| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 18:00 Заглавие: Дъмп за KTN 2105x |
|
|
| извинявам се че ровя в стара тема но от архивите не става ясно как се влиза в сервиз на тоя модел.Тв то е с проц. ST92T195D7B1,STV2247H и тунер UVC6305VCA.Объркани са функциите на локалната клавиатура,верт. размер е малък,тунера хваща само само на метров обхват.Предполагам че паметта е пострадала -24С16.Пулта има скрити бутони но нищо не вършат.Четеики какво е писано в архива стигнах до извода че най лесно ще се оправи с работещ дъмп.Благодаря предварително!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 18:03 Заглавие: |
|
|
Изпращам Ви памет,дано не се налага все пак вход в сервиз. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 19:14 Заглавие: |
|
|
| Хиляди благодарности за дъмпа Dima!!! За съжаление нямах късмет с верт.размер - сега е нелинеен.Явно ще трябва да се влиза в сервизен режим.Иначе другото се оправи.Ако знаете как се влиза в сервиз кажете. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 22:59 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Хиляди благодарности за дъмпа Dima!!! За съжаление нямах късмет с верт.размер - сега е нелинеен.Явно ще трябва да се влиза в сервизен режим.Иначе другото се оправи.Ако знаете как се влиза в сервиз кажете. |
Влизането в сервиз не е за всеки, защото сервизното меню е така направено, че ще ти е трудно да се оправиш дори и да имаш цялото сервизно описание. На всичкото отгоре доколкото зная този модел се прави поне с две различни шасита.
Съветвам те да пробваш с друга памет (дъмп). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 0:06 Заглавие: |
|
|
Мисля че ще се оправя със сервизното меню.Никаде не видях да пише нещо за шасито.Процесора е на адаптер ако това ви ориентира.Бих пробвал и друг дъмп но до тук пробвах три и все нещо куца.Тоя който ми прати колегата е най - близо само линейноста по вертикали трябва да се регулира.Благодаря за вниманието все пак  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 7:13 Заглавие: |
|
|
Опитай това от пощата. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 13:37 Заглавие: |
|
|
Не се получава!Пулта е HYF - 15 да не би да се комплектоват с различни пултове?Питам защото няма SLEEP има CLOCK.Благодаря за вниманието!!  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 13:50 Заглавие: |
|
|
| Провери пак в пощата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 14:49 Заглавие: |
|
|
Дааа, важна подробност се оказа задържането на SLEEP!То колегата го беше написал ама явно не внимавам достатъчно(бързо схващам,само дето трябва да ми се обяснява повечко).Извинявам се за невниманието като ОБЕЩАВАМ за напред да съм по внимателен.Благодаря много на всички които се включиха!!Надявам се и аэ да бъда полезен с нещо нататък.Т-в то е готово.Всичко се намести!Още веднъж се извинявам , ама какво очаквате - новобранска работа!!С това темата и за мен е приключена.  |
|
|
 |
|