Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

pomognete mi!!!!!!!!!!!!!!!!

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
barev
Гост

МнениеПуснато на: Сря Мар 01, 2006 22:08    Заглавие: pomognete mi!!!!!!!!!!!!!!!! Отговорете с цитат

Dnes si zakupix cqlostno oborudvane.isakam ako mojete da mi kajete kak da go nastrq.mnogo mi e trudno,pak ne mi se davat 70lv za instalirane.
Върнете се в началото
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Сря Мар 01, 2006 23:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Мислиш ли, че при така зададен въпрос някой може да ти помогне?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 6:26    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.dvb-bg.com/forumdisplay.php?f=8
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 16:23    Заглавие: Re: pomognete mi!!!!!!!!!!!!!!!! Отговорете с цитат

barev написа:
Dnes si zakupix cqlostno oborudvane,bulsatcom.isakam ako mojete da mi kajete kak da go nastrq.mnogo mi e trudno,pak ne mi se davat 70lv za instalirane.
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 17:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Барев ,това не ти е да си инсталираш софтуер ,сам виждаш че е трудно ,и аз не искам да давам пари да ми оправят колата ,ама се налага ,дал съм ти линк ,ако не се оправиш ,приготвяй си парите и викай специалисти. Като те гледам един въпрос не можеш свестно да напишеш ,та камо ли да си настроиш антената ,ама нейсе!
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

to e fasulsko we.da ti kaja vav pisneto me nqma mnogo,ne mi se sardi.ne sam vrazval nikoga takova ne6ty(sat.4iniq i tn.)no 4estno ti kazvam sam si q napravix o6te na sledva6tiqt den.pitam se 4ak tolkova li e trudno ta az samiqt da ne moga da go napraa.ako iska6 da razbere6 kak stana cqlata ra bota 6te ti razkaja.ok i mersi za otgovorite.za pisaneto me nqma mnogo,no na 4etiri o4i bix ti zadal vaprosa qstno i to4no.4ao i o6te vednaj mersi:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети