| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
didi Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 17:30 Заглавие: NOD32-проблем |
|
|
| ЗДРАВЕЙТЕ, за анти вирусна си сложих NOD32, но при сканиране ми зацепва на 40% като ми извежда съобщение за закл файл.По принцип знам че е нор,мално да си намира закл файлове,но защо спира на 40% а не си продължава да сканира? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
|
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 19:54 Заглавие: |
|
|
Пич ами това е едно от проблемчетата на NOD32,но да не те претиснява,това,аз също сам имал подобно проблемче,така 4е не се претисняваи,предполагам е някое архивирано файл4е и затова,пробваи само него да го сканираш и ако няма пробмел си деистваи,ОК  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 10, 2006 20:23 Заглавие: |
|
|
NOD32 е българска... да продължавам ли или ти стига..? В момента съм с Avast и си работи много прилично, сканира, засича и много малко памет харчи, а освен това и free... _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 11, 2006 14:06 Заглавие: |
|
|
| nafo написа: | | NOD32 е българска... |
Щом казваш...
Аз пък си мислех, че просто имат силно представителство в България.....
Хайде да ги проверямавеме тия неща преди да правим такива констатации. Не е толкова трудно, нали
http://www.nod32.com/about/contact.htm _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Dido_Lyubenov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 22:37 Заглавие: |
|
|
| Използвай McAfee 2006, ще ти спести много неприятности. Работя във фирма доставчик на интернет , до момента не съм имал проблеми с тая програма. NOD32 и Kaspersky не са толкова добри, колкото си мислят много голямя част от потребителите. |
|
|
 |
Galactic_man Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 10:49 Заглавие: |
|
|
| Dido_Lyubenov написа: | | Използвай McAfee 2006, ще ти спести много неприятности. Работя във фирма доставчик на интернет , до момента не съм имал проблеми с тая програма. NOD32 и Kaspersky не са толкова добри, колкото си мислят много голямя част от потребителите. |
Миналия петък в продължение на няколко часа антивирусните продукти на McAfee разпознаваха приложения като Microsoft Excel като вирус. Дефектен ъпдейт на дефинициите накара антивирусните продукти на компанията да разпознават множество приложения като W95/CTX - вирус, открит през 2004та година.
Сред засегнатите приложения са Excel, Flash, Google Toolbar, Java Runtime Environment и други. Общо около 330 приложения са били неправилно разпознавани. В зависимост от настройките на антивируса, файлът се мести в специална папка, където стои "под карантина" или се изтрива. McAfee предоставят специален инструмент за възстановяване на файловете от карантина. Това не е възможно обаче за тези, които са били изтрити от антивируса.
//по материали от i-Сигурност на изд. IDG
Дали ще изплатят щетите на клиентите си? |
|
|
 |
pexli Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 12:02 Заглавие: |
|
|
| NOD32 който се закупува легално няма нищо общо като програма с тази която се върти из нета.Приятел е продал 3 на някаква фирма каза че просто нямат нищо общо като опции и възможности. |
|
|
 |
Dido_Lyubenov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
Зщо ли нямям проблеми с McAfee ??????????????
Апък защо ли разните сърчбар-ове само създават проблеми ??????????????? като не са паразити, с цел реклама ???????????? |
|
|
 |
|