| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Drianov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 19:47 Заглавие: TV Toshiba 29V24 доста тъмен Front Video Input |
|
|
Привет на всички!
Проблема идва след опита ми да свържа компютъра с телевизора...
След като си направих заветния кабел - S-Video - Composite - всичко беше наред. Само че аз реших да си купя готов кабел - слагам го и картината е доста по-тъмна и с отвратително наситени цветове спрямо преди (не може да се корегира през менюто, не може да се гледа така), връщам стария кабел същата работа. Свързвам Цифровия приемник към Front AV - също е тъмна картината (През SCART-a си е OK).
Мисля че нещо изгоря по Front AV-то. Има някакъв невероятен потенциал (меря към 100 волта) между оплетката на кабелната телевизия и масата на комютъра ми. Струва ми се че опрях на мъжкия чинч "средата" в масата на телевизора докато го вкарвах чинч-а.... Обаче гледам че по схемите има ценер и резистор, та какво може да стане?
Благодаря ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 19:55 Заглавие: |
|
|
| Попрочети дискусиите във форума на тема "разделител (галваничен)" при употребата на кабелна и компютър. |
|
|
 |
Drianov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 20:22 Заглавие: |
|
|
| Да явно ще ми се наложи да си направя един галванияен разделител... Но по-важно ми е телевизора дали може да се оправи? Защото картина има ама няма яркост.... |
|
|
 |
|