|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ronel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 20:47 Заглавие: philips -хориз.черта |
|
|
Захранването на вертикала е нормално.Не мога да разбера какъв е модела, има надпис " D26C 889/08Z Z303C.Телевизорът е много стар
като модел, изграден е на модули и километрични снопове от кабели.
Помогнете със схема. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 22:49 Заглавие: Ре: |
|
|
Информацията, която сте подали за телевизора е нулева.
А и липсата на реакция да Ви се помогне ме навежда на мисълта,че най-добре е да се обърнете към някой сервиз. Там със сигурност
ще Ви помогнат. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 23:33 Заглавие: |
|
|
| Снимай го и ни го покажи.Ако е този за ,който си мисля то бая голяма е кадровата. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 12:02 Заглавие: |
|
|
| Напълно достатъчно информация е дал!!Модела му е D26C 889/08Z ,това е шасито К12 ,схема има във файлообменника пиши само К-12 и ще ти излезат 2-3 схеми.Провери контактните площадки на самата платка на ВО-U590,съединителя под нея за нагорявания,двата крайни транзистора на платката,многото нискоомни съпротивления на нея,един диод има мижду двата крайни дето много пука-D351 мисля беше и разбира се най-често гори чипа-TDA2780Q преди кога тия ТВ бяха актуални беше много скъп и зор се намираше-сега не знам как е дереджето. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 21:20 Заглавие: PHILIPS K12 |
|
|
| Дереджето е такова,че чичо ви Веско Дилов има кашони с такива платки,схеми и опит,като стар хъш.Ще помогна с каквото трябва,само ако е нужно и се поиска.А тази повреда е елементарна. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|