| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
b.todorov Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 13:21 Заглавие: SVCD/VCD |
|
|
| Каква програма да използвам, за да мога да гледам филми с SVCD и VCD формати. Записвачката ми е DVD. Благодаря Ви... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 17:30 Заглавие: |
|
|
Например можеш да ползваш ''Power DVD'' ... Има и доста други,аз лично ползвам тази! _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 10, 2006 16:45 Заглавие: |
|
|
| VCD и SVCD се плейват от всички плеъри тва е MPG-формат. Когато сложиш диска отваряш го и намираш папка MPGAV. Отваряш папката и всичко което виждаш вътре е съдържанието на диска и направо го местиш в медия плеъра едно по едно или ако имаш плейлиста всичките файлове ги слагаш там /ако са клипове например/. Virtual DVD плеърите автоматично намират тази папка като ползват ауторъна в сегментите на VCD-то - за тва е по-удобно а и без тва ще ти се наложи и други DVD-та да гледаш. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Мар 10, 2006 21:39 Заглавие: |
|
|
| danyguit2000 написа: | | Например можеш да ползваш ''Power DVD'' ... Има и доста други,аз лично ползвам тази! |
На моя стария компютър тази програма е забележимо по-бърза от другите плеъри. Много съм доволен и сега ползвам нея. Аз също я препоръчвам. |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 10, 2006 22:18 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | danyguit2000 написа: | | Например можеш да ползваш ''Power DVD'' ... Има и доста други,аз лично ползвам тази! |
На моя стария компютър тази програма е забележимо по-бърза от другите плеъри. Много съм доволен и сега ползвам нея. Аз също я препоръчвам. |
Offtopic:
slav4o, по-бърза е главно заради това, че програмата ползва Cyberlink DVD decoder. А той не товари CPU-то, колкото другите.
Nvidia DVD Decoder, също е в тази група. Всички останали товарят значително повече. А това предимно се усеща на по-слабите компютри. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
|