Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

tursia firma za remont na laptop dell

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Viara
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 13:16    Заглавие: tursia firma za remont na laptop dell Отговорете с цитат

Zdraveite,
Sluchaino popadnah v tozi forum turseiki firma za popravka na komputri.

Az imam laptop Dell latitude cpx koito raboti okolo dva chasa i posle zapochvat da se piaviavat cherti i tochki sled koeto ekrana potumniava.
Tova go pravi kogato e vkluchen na baterii , no sushto i kogato e bez bateria samo v mregata.

Bihte li me nasochili kum firma koiato moge da go pogledne.

Blagodaria.
Върнете се в началото
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 13:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако напишеш и от къде си може да ти помогнем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 21:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Щото те специализираните сервизи на Dell са във всяка паланка и спирка по желание на трена Червен бряг - Оряхово...

Индекс - България
02 974 38 98
975 34 65
975 33 31

искаш да те свържат със сервиза. Аз лично по моя проблем миналата година контактувах с Димитър Георгиев и останах много доволен.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 16:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Vaklin написа:
Щото те специализираните сервизи на Dell са във всяка паланка и спирка по желание на трена Червен бряг - Оряховo

А къде остави другите добри сервизи които са оборудвани много по добре и не подменят само платки и модули а имат възможноста да ги отремонтират при цена често десетократно по ниска от цената на нова платка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 16, 2006 20:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Тях ги пропускам по една проста причина. В указания от мен сервиз ми свършиха работа по следния начин когато ми се бяха скъсали повече от половината проводници на кабела към дисплея.
1. Попитаха ме зная ли как да си разглобя лаптопа без да му повредя капаците. Ако не зная ще ми помогнат. Отговорих, че имам необходимата документация.
2. Дадох им точните данни на лаптопа като посиках да си купя кабелчето и да си го монтирам сам. Отговориха ми, че не искат да рискуват да ме вкарат с пари и молят да им се изпрати старото кабелче.
3. Изпратих им го по Спиди. Дотук 4 лева.
4. Момчето с което контактувах ми се обади (да, то самото!) и с голямо съжаление ми каза, че такива кабелчета нямат в наличност и по-лошото е, че вече не се произвеждат. Просто лаптопът ми е стар.
5. Вече си мислех, че трябват кинти за нова щайга когато момчето ми каза, че ще се постарае да ми залепи кабела (аз като го видях на какъв парцал е станал просто и не започнах такава операция) и понеже това не отговаря на фирмените им стандарти за ремонт то услугата ще е БЕЗПЛАТНА.
6. След 2 седмици ми се обадиха от фирмата, че ще получа пратка по Спиди за моя сметка. Още 4 лева.
7. Монтирах кабелчето (определено поне половин ден беше загубен за да се направи) и ... лаптопа си работи като нов.

Та общо за 8 лева разходи към трети лица си възстанових щайгата. Къде сега виждаш гладниците за които всичко трябва да е кинта щото не са на заплата? Бъдещето им е на закриване!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети