| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 17:43 Заглавие: Продавам бас говорител 15" |
|
|
Продавам си втория бас HI-Sound тъй като си зех Пайнер . 150 вата ги държи , 15" е , 30-800хз . 4ом , има и още 9месеца гаранция към Конрад. Нов е 90лв , давам го за 70. Който има интерес - ЛС или тук.
 _________________ Всичко е ток и жици... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 16:31 Заглавие: |
|
|
Нова цена 65лв  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
Нова цена 60лв. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
CyberJunkeys Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 12:37 Заглавие: |
|
|
ако паднеш на 50 ще зема да ти го купя този китаец... само дето съм малко далечко  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 13:31 Заглавие: |
|
|
| CyberJunkeys написа: | ако паднеш на 50 ще зема да ти го купя този китаец... само дето съм малко далечко  |
Засега съм паднал до 60 Гледам че си от Бургас - мога да го прата по Еконт до там. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 23:48 Заглавие: |
|
|
55лв. , айде хора добро басче 15" за вкъщи свири идеално  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
irc.bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 0:08 Заглавие: |
|
|
| getzata написа: | 55лв. , айде хора добро басче 15" за вкъщи свири идеално  |
НЕ ИДЕАЛНО ами ПЕРФЕКТНО даже МНОГО...... аз ако имах нужда го зимам веднага.... ама не ми треба... за 55 такъв говорител само в мечтите.. _________________ Тичай след мене а аз ще те настигна
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 0:36 Заглавие: |
|
|
Емм и аз така викам , не съм му направил кутия и нямам усилвател в момента и събира само прах у нас , затова го продавам. На по-малка цена няма да падна , ако никои не го земе - си остава за мене Наистина говорителя си заслужава парите. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 1:15 Заглавие: |
|
|
| CyberJunkeys написа: | ако паднеш на 50 ще зема да ти го купя този китаец... само дето съм малко далечко  |
замислисе за офертата на пича докато е още топъл ... ти щом до сега не си направил нищо с тоз говорител няма и да направиш ..... а това са застояли пари да ти кажа така че впускай се в играта ! стискаите си ръцете там той доволен и ти с кинти в джоба  _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 12:25 Заглавие: |
|
|
| stereofonix написа: | | CyberJunkeys написа: | ако паднеш на 50 ще зема да ти го купя този китаец... само дето съм малко далечко  |
замислисе за офертата на пича докато е още топъл ... ти щом до сега не си направил нищо с тоз говорител няма и да направиш ..... а това са застояли пари да ти кажа така че впускай се в играта ! стискаите си ръцете там той доволен и ти с кинти в джоба  |
Не съм направил нищо с него щото си зех одавна 2х18" Обертон , и изобщо не ми се захваща да си права още каси тъй като са ми предостатъчни. А пича ит Бургас , нито се обажда нито пише  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
|