Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Монитор MAG 996pf2???

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 14, 2006 2:07    Заглавие: Монитор MAG 996pf2??? Отговорете с цитат

Имам монитор MAG 996pf2 (сравнително нов- 1,5 год). Един ден имаше много токови удари и след това ми направи впечатление, че понякога дясната част на картината трепти. Ако трябва да съм по-точен тя цялата трепти но в дясната част се забелязва повече. Имате ли идея на какво се дължи това?
Върнете се в началото
Emil Evtimov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 23:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не е пуснат на ниски херци ? Настрой го на 1024х768 100херца и виж дали трепери ...
dreamTech
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 9:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy А колонки има ли около него?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 19, 2006 23:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е на ниски херци и няма колонки около него. Оказа се, че проблемът е от енергото. На мен не ми се вярваше,но за сега приемам това за истина пък ще видим по-нататък:). Първо го разходих мониторът на няколко контакта из апартамента и се оказа, че на другите е даже по-зле - значи картината трептеше с амплитуда близо сантиметър(кьорав да си ще забележиш). Изобщо не съм го отварял а на другия ден когато му се заканих всичко беше О'К. Живея близо до трафопост и разбрах от комшии, че са идвали от енергото. Това е за сега.
Благодаря ви много.
Върнете се в началото
dreamTech
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пон Мар 20, 2006 10:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Ммдааа щом си до трафопост е нормално да има такива проблеми.
Ще сменяш монитор май Wink .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети