|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 11:48 Заглавие: Допитване за STK407-090E |
|
|
Дойде една уредба SONY с въпросната интеграла,която е дефектирала та реших да се допитам до вас колеги!Първия ми въпрос е някой скоро купувал ли е такава интеграла и какви са му впечатленията от нея в смиъл да не попадна на менте (може да споделите магазин и цена)!Втория ми въпрос:Взаимно заменяеми ли са STK407-090E и STK407-090!Според мен не би трябвало да има никакъв проблем,но от питане глава не боли !
P.S:Благодаря на всички предварително _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 13:34 Заглавие: Re: Допитване за STK407-090E |
|
|
| Louiville написа: | Дойде една уредба SONY с въпросната интеграла,която е дефектирала та реших да се допитам до вас колеги!Първия ми въпрос е някой скоро купувал ли е такава интеграла и какви са му впечатленията от нея в смиъл да не попадна на менте (може да споделите магазин и цена)!Втория ми въпрос:Взаимно заменяеми ли са STK407-090E и STK407-090!Според мен не би трябвало да има никакъв проблем,но от питане глава не боли !
P.S:Благодаря на всички предварително |
Наистина има много ментета на това (пък и не само на него) STK. Аз ги купувам от KSP (Светла) с уговорката да ми пратят от "истинските" и до сега не съм имал ядове. Цената е малко по-висока от тази на ментетата, но аз купувам само "истински", защото времето и нервите са ми по-скъпи. В крайна сметка, и като пари ми излиза по-евтино. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|