|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 10:49 Заглавие: Пътуване в миналото. |
|
|
Продавам една класика-ролков магнетофон ZK140Т.
4-пистов,с нова глава,естествено работещ.Имах някъде и около 10-на ролки за него.Класиците,знаят,че преди време това беше ХИТ,на пазара...Е, малко след разните там UHER-и,и тем подобни НЕсоц техники. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 12:40 Заглавие: |
|
|
| А един КВ100 не искаш ли? Или Тесла В42? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 16:02 Заглавие: |
|
|
Пазете си ги,момчета!Не ги продавайте за стотинки!След само малко време ще са безценни! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 18:24 Заглавие: |
|
|
| АКТУАЛ... |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 20:00 Заглавие: |
|
|
А някой, не е ли запазил Запорожец, като този, с които Путин се праскаше пред Буш Добра цена ще вземе  |
|
|
 |
NicKo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 23:17 Заглавие: |
|
|
| Аз пък имам Kashtan и все още работи отлично,ползвам го за усилвател на село и сам много доволен!Страшна машина! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 19:36 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | А някой, не е ли запазил Запорожец, като този, с които Путин се праскаше пред Буш Добра цена ще вземе  |
Драги ми приятелю,тук и дума не става за добра цена,или както и там,да го кажем.Въпроса опира,по- скоро до асоциаций.Има си хора,който предпочитат да слушат музика на ролков магнетофон.Защо?-ами защото така им харесва.Аз,например,имам един познат,който предпочита грамофонните плочи като носител.Същият,е с доста завидна банкова сметка,но е събрал около 500 грамофонни плочи,от най добрите(според него)рок-групи,и си умира от кеф като се прибере от работа,да си завърти тази,която в момента му пасвала на настроението.Защо?-ами явно,защото точно така му харесва.
...Та за това ставаше дума,в общи линий...Какъв ти там Запорожец,какви ти пет лева?! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|