| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 15:13 Заглавие: Агнето вече е заклано...... |
|
|
И да ви е яд и да не ви е яд аз ходих за два часа до село и го мелнах агнето.Така че за утре в пеща пак ще има по стара традиция агнешко Остава да видя само каква марка да е бирата пък може и винце ланско от 1980 година.А телевизорите не са заек да избягат ще си стоят тук докато им дойде времето  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 18:45 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | винце ланско от 1980 година |
Коцев то вярно,че си най-младият тук по-душа,ама пък чак толкова да се подмладиш-бива ли Цели 25години.По-мой съвет-наблягай на виното!Пък аз ако такова щом има агне-взема да намина утре да ти помогна с ония 17 телевизора,където не щели да станат.
Ай,наздраве!
Въпреки че то,ако беше за здраве-щяха да го продават по аптеките  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 18:55 Заглавие: |
|
|
Коцев, спомни си какво ти казах (опс, написах) вчера...  _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 19:16 Заглавие: |
|
|
Коцев вече е в почивка  _________________ 123 proba |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 19:31 Заглавие: |
|
|
Ох каква ти почивка бре колеги.Днеска съм търчал като торпила и в сервиза и до село за агнето и отново пак в сервиза.Но утре до обед мамка им и телевизори ще ги изям с кутиите А след обед вече на печено и на винце тъкмо и синоптиците ги дават температурите да са около нулата така че ще се чувствам все едно че ям свинско по коледа и пия червено винце.А това дето писах че имам винце от 1980 си е верно както е и верно че почти не останаха бутилки от тая реколта.Производство е на винпром Разград и не е мръднало за четвърт век.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 20:19 Заглавие: РОК фестивал в града на г-н Коцев..... |
|
|
даааа...,г-н Коцев ! Поработете сутринта,починете на обяд,хапнете и пийнете след обяд,че вечерта ще се мятаме на концерт в центъра на града Ви. И сакън да не вземете с някой "SHARP" да си започнете деня..... ! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 7:15 Заглавие: |
|
|
Колега действам по въпроса .А че има голяма организация за тия няколко дни си личи по многото направени капанчета по цялата главна улица и направения палатков лагер на летището да завод Балкан.Ще ходя до село /Къкрина/ За диагностация как е опечено агнето и вечерта и аз ще изляза да видя това чудо въпреки че една година бях в Несебър на Слави Трифонов и издържах само 10 минути на тия децибели.Тук са направени три видео стени така че и легнал в къщи пак ще мога да ги гледам .Пък и Ловешката кабеларка е монтирала 17 камери и всичко ще се предава директно за интервизия  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 7:56 Заглавие: |
|
|
коцев, като стана въпрос за феста в Ловеч - каква е организацията с палатковия лагер? Чувал ли си нещо по въпроса? Че и аз мисля да идвам за сряда и четвъртък - за Nazareth и Uriah Heep. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 8:38 Заглавие: |
|
|
За сега организацията е добра. Снощи имах среща с приятели от форума на Фиат и ето ви и един линк.
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=6311 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 8:50 Заглавие: |
|
|
Благодаря много. То ако бяхме с влака спането нямаше да е задължително, ама аз ще карам и то през нощта четвъртък срещу петък ...
Хвала на такива градски празници! _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
|