| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 22, 2006 19:25 Заглавие: Един въпрос отностно насищане на платка. |
|
|
| Колеги,предлагат ми да насищам едни платки за СОТ но нямам представа каква цена да искам.Предполагам че зависи от платката,елементите и т.н.Платката е двойно фолирана,две схеми по 16 пина(не smd монтаж) и около 40-50 елемента.Разбирам че не може да се каже точна цена ,интересува ме горе-долу та да не се излагам.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 7:48 Заглавие: Re: Един въпрос отностно насищане на платка. |
|
|
| stiyan stoikov написа: | | Колеги,предлагат ми да насищам едни платки за СОТ но нямам представа каква цена да искам.Предполагам че зависи от платката,елементите и т.н.Платката е двойно фолирана,две схеми по 16 пина(не smd монтаж) и около 40-50 елемента.Разбирам че не може да се каже точна цена ,интересува ме горе-долу та да не се излагам.Благодаря предварително. |
Чул съм за стотинка на спойка, но може и да приказвам глупости. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 9:39 Заглавие: Re: Един въпрос отностно насищане на платка. |
|
|
| Vaklin написа: | | ...стотинка на спойка... |
Горе долу толкова, зависи клиента на какво е готов... За ИС можеш да свалиш малко - да не са по 16 стотинки, можеш и да не сваляш. Прецени си клиента
А щом е за СОТ - т.е. иска се надеждност, можеш да понадуеш малко и да инспектираш платките под лупа след запояването. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 13:23 Заглавие: |
|
|
| да не сме китайци - 100 спойки -1лв. с каква скорост трябва да се слагат елементите и запояват за да има сметка |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 16:55 Заглавие: |
|
|
| Чувал съм ,че фирмите за SMD монтажи взимат по 3-4 цента на спойка. Разбира се зависи от количеството и сложността на платките. |
|
|
 |
|