| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
banchev Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 23:19 Заглавие: поялник |
|
|
кажи за какво ти трябва за сервиз или за любителки работи  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 23:47 Заглавие: |
|
|
Ако за любителска работа става.Аз го иама но не го ползвам -не ми харесва как държи тинола самата човка -ако се нарани и за 5-6 часа заминава и самата човка.Иначе е някаква керамика е покрита но качеството е лошо _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 9:27 Заглавие: |
|
|
Значи, ако се нарани слоя с керамиката си отива .Аз съм виждал най -различни подобни човки да се продават отделно . За любителски цели ми трябва няамам да поя декари платки . |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 11:05 Заглавие: |
|
|
купих си такъв и на третия ден нагревателя изгоря сложих нов-същия и като натиснах да разпоя единия крак на CD4017 и целия нагревател балабар и човката и тръбичката хлътна в човката(говоря за нормален натиск)по-добре си купи един за 30-40 лева и си спокоен(тоя като го гледам не е повече от 20) _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 17:39 Заглавие: поялник |
|
|
Разходи се до конрад там и гаранция дават .
Последната промяна е направена от G_ANEV на Пет Мар 24, 2006 18:22; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 18:14 Заглавие: |
|
|
Лятото си купих от Конрад за 3.50лв един който изглеждаше по същия начин, но не мога да гарантирам, че е същия. Пробвах го, останах очарован за цената му, върнах се и купих още три и все още си ги ползвам и съм доволен от тях. За малки мощности е перфектен. Прецени цената дали си струва, но мойто мнение, е че тия евтините неща са на късмет. Ако уцелиш готината партида си в джакпота, ако не - се изгубил само 4лв
П.С. А човките на двата най-използвани почти не са си променили формата досега, само малко са изтъпяли. Но това не ми пречи да правя ръчно SMD 0805, SO8, SOT23... Човките не са медни а някава сплав, доста устойчива.
П.П.С И за нараняването - редовно си го почиствам с макетното ножче и нямам проблеми от това, но както казах вероятно зависи от партидата. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 11:35 Заглавие: |
|
|
| Колега,купи си един такъв ама малко по мощен,40-60 вата вържи му последователно един диод и ще ти работи перфектно.Това е че загрява малко по бавно но пък си прави температура идеална за тинола.Откраднаха ми "Велера"с ,които си работех дълги години/още ме боли сърцето за него/и си направих такъв и ме изкара бая време. |
|
|
 |
|