| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 19:49 Заглавие: Купувам стар лаптоп с 266Мхц процесор |
|
|
Купувам лаптоп с 266 Мхц процесор(в краен случай може и на 133 Мхц),електрически работещ изправно.На външния вид не държа.Да има инсталиран Уиндоус поне 95.Държа да има изправно работещ СОМ-порт.Батерията да издържа поне 10 минути.Да има по възможност изправно работещо флопи.
Понеже ми трябва да си настройвам електронния блок на колата,програмите ще се вкарат еднократно и затова неща като ЦД,модеми и др. не са ми необходими. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 7:52 Заглавие: Re: Купувам стар лаптоп с 266Мхц процесор |
|
|
| valentin subashov написа: | Купувам лаптоп с 266 Мхц процесор(в краен случай може и на 133 Мхц),електрически работещ изправно.На външния вид не държа.Да има инсталиран Уиндоус поне 95.Държа да има изправно работещ СОМ-порт.Батерията да издържа поне 10 минути.Да има по възможност изправно работещо флопи.
Понеже ми трябва да си настройвам електронния блок на колата,програмите ще се вкарат еднократно и затова неща като ЦД,модеми и др. не са ми необходими. |
И си приготвил ... ? За парите става въпрос. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 11:36 Заглавие: |
|
|
Лаптопа ми трябва за събиране на данни по време на движение(даталогинг) на колата от един Мегаскуирт и за нищо друго.Първоначалната настройка мога да я направя и със стационарния си компютър,затова не съм склонен да давам много пари.А освен това правя и едно устройство с дисплей,което може да замени лаптопа ако не си намеря.Всеки лаптоп на 266 Мхц би ми свършил работа,дори и с дребен дефект по екрана.Аз лично за такава конфигурация за която съм написал не бих дал повече от 200-250 лв. при положение че от лианна.бг искат за 366 Мхц с дефектна батерия 300 лв.
Поздрави. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 16:17 Заглавие: |
|
|
Имам Dell Inspiron 7000, Pentim II 366, 15", 192MB, 4GB, DVD, FDD, 2 батерии (всяка кара по 1-2 часа) RS232 и т.н., но си го ползвам. При условие, че ме бе застрелял с цена щях да се разделя с него, но съобразено с твоите условия предложението ми отпада. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 17:56 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Имам Dell Inspiron 7000, Pentim II 366, 15", 192MB, 4GB, DVD, FDD, 2 батерии (всяка кара по 1-2 часа) RS232 и т.н., но си го ползвам. При условие, че ме бе застрелял с цена щях да се разделя с него, но съобразено с твоите условия предложението ми отпада. |
Вече рядко се стреля "на месо",особено с ЦЕНИ! |
|
|
 |
yani Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 18:43 Заглавие: |
|
|
имам един компак 133мх с уиндолс98 и флопи
за 100 или 150 кинта може да се разберем
пи6и на ЛС |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 15:02 Заглавие: |
|
|
| Ако наистина ми трябваше лаптоп да работя непрекъснато за 6х200 лв. бих си купил един ASUS A6U 5052 (със Семпрон 2800+) от "Технополис"-Враца и нямаше да се занимавам с антична техника. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 15:05 Заглавие: |
|
|
Този има ли COM port?
Пък и не съм казал 6 по 200. Все едно. Успешна покупка. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 16:36 Заглавие: |
|
|
Наистина Асуса няма СОМ,но има паралелен(принтерен).
Истината е че старата техника поевтинява,а аз не бързам за никъде.Ще почакам. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 11:32 Заглавие: |
|
|
| valentin subashov написа: | Наистина Асуса няма СОМ,но има паралелен(принтерен).
Истината е че старата техника поевтинява,а аз не бързам за никъде.Ще почакам. |
Поне кажи до колко пари го търсиш лаптопа? |
|
|
 |
|