| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 11:27 Заглавие: Възможно ли е присаждане на тунер в Кристал |
|
|
| Кристал-а е от първите модели с тунер и МЧУ в един корпус,на тунера ДМВ обхват работи със много снежинки,а на МВ върху картината има хоризонтални ивици с променлива ширина,та въпроса ми е ако някой е вграждал тунер в блока на Кристал-а да ме предупреди за евентуални проблеми,и дали въобще е възможно.Идеята ми е стария тунер да си остане да се вземат захранващите напрежения и варикапното от изводите на същесъвуващия тунер,а ант.вход и МЧ сигнал да се включат към новия. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 11:37 Заглавие: |
|
|
| Защо не опиташ да презапоиш неговия си тунер/масите/ - може и да се оправи ? Иначе тоя номер съм го правил на JVC на който синтезатора беше здрав, и стана.Ама си беше доста работа! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 12:59 Заглавие: |
|
|
| Изнесъл съм го тунера настрани,прегледал съм го всякак,и аз бих искал да икономисам работа обаче не ще |
|
|
 |
digital Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 13:13 Заглавие: |
|
|
| Ако е модела с честотния синтезатор ще се озориш. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 13:26 Заглавие: |
|
|
| digital написа: | | Ако е модела с честотния синтезатор ще се озориш. | В какъв смисъл ще се озоря |
|
|
 |
digital Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 13:55 Заглавие: |
|
|
| Много запояване и много време отнема.Поне аз се озорих,но качеството на изображението е прилично .Слагал съм тунер АLPS. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 14:56 Заглавие: |
|
|
| Порови още в стария,смени първия транзистор на ДМВ,виж PIN -диодчетата как са-често пробиват......BA154 май бяха.Да закачаш друг тунер не си заслужава,синтезатора иска обратна връзка от хетеродините и незнам как ще я изведеш читава,без да промениш режимите на синтезатора или хетеродините....Поне аз не се справих добре.. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 18:29 Заглавие: |
|
|
| Магазин ПАСАТ. 39 лв. Тв-тунер,200 канала,хипер банд тунер,звук5.5,6.5,нов пулт и т.н.т |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 18:36 Заглавие: |
|
|
Правил съм го става .Зора не е в самото привързване на тунера а в настройката на програмите .Настройват се само с финна ,за 60 програми на кабелна трябват часове. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
|