|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 17:39 Заглавие: Влизане в сервизно меню на Compaq 1220 (Mitsubishi 2060u) ? |
|
|
Здравейте,
искам да попитам с каква комбинация може да се влезе в сервизното меню на монитор Compaq 1220 водят го като идентичен на Mitsubishi Diamond Plus NF 2060u. И по скоро ми казаха че съм можел от там да видя колко време е работил монитора. Моля ви се, ако някои има информация по въпроса моля да помогне |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 10:18 Заглавие: |
|
|
Понеже тук не ми отговориха, но намерих инфо в друг форум затова ще постна и тук понеже може да е полезно и за други: Ето тук намерих информация http://www.comexgroup.com/forums/index.php?act=ST&f=2&t=18050&hl=%F1%E5%F0%E2%E8%E7%ED%EE+%EC%E5%ED%FE
Значи каква беше процедурата при мен:
1. натискам бутона най-вляво (OSD-OFF. бутон за излизане от меню)
2. натискам бутона за изключване на монитора (най вдясно - голям квадратен), като продължавам да държа натиснат (OSD OFF бутона)
3. включвам отнава монитора от пауър бутона и след около 2 секунди отпускам OSD OFF бутона.
4. Появява се меню с 0 в горния десен ъгъл. Натискам бутона - и нулата става на 255. Натискам няколко пъти бутона + докато 255 не стане 5. Натискам бутона със стрелка надолу (този с които се влиза в подменюта -при мен е 6-и от ляво на дясно). Воала вече съм във фактори моде!
Най-хубавото е, че като отидеш на менюто с инфо (има икона квадрат с буквата i в средата) и се предвижите с бутоните със стрелки за наляво и надясно в подменютата на това меню, освен двете подменюта Display Mode и Dispaly Info има и едно трето което е без икона, но е озаглавено Destination. Та тук именно пише колко часа общо е бил ON монитора, като показанията са си баш със часове и минути при мене беше нещо от сорта TOTAL: 2888H 0M; ON:2666H55M. Освен това може да се избира от три възможности (JPN, USA, EUR) за текущо местонахождение на монитора.
Също искам да попитам някой случайно да има Service Manual за тези монитори защото се скъсах да търся но не успях да открия. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|