| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 10:36 Заглавие: GOLDSTAR шаси МС 41В сам спира |
|
|
| Колеги втори ден се мъча .Проблема е че сам спира след различно време работа и остава в деж. режим.Всичко от ТА8690 до базата на крайния транзистор е проверено.Памет също.Като замася 22 краче на проц.on\of телевизора не спира но явно нещо запира процесора защото губи звук и образ а екрана остава да свети със снежинки.Сменях процесора който е GS8334-09С с GS8334-02С но няма резултат.кварца на 4мх също.Захранването на процесора ипаметта е 5.1в ине се променя.Насочете ме към нещо......КОЦЕВ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 11:15 Заглавие: |
|
|
Проверете за всеки случай ресета,имал съм един такъв случай на това шаси. _________________ Димитър |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 12:05 Заглавие: |
|
|
Ако CVBS към процесора /в даден момент/прекъсне,след 5 мин. ТВ ще отиде в деж.режим.След като си сменял процесора,може твоя случай да е такъв.
Бойко _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 12:06 Заглавие: |
|
|
| Ресета е добре.Имам си ги 5волта и при изключено положение.Според мен не е и процесор след като пробвах с друг независимо че е 03С а не 09С.Продължавам нататък и до 18 часа ще съм в сервиза. |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 31, 2004 16:30 Заглавие: |
|
|
| Колеги като че ли направих телевизора.Стабилизатора на 5в смених.Бях включил уреда на захранването на процесора и го гледах.В момента когато мина в дежурен режим напрежението падна на 3в. но веднага след това пак се вдигна на 5в. и това ме езаблуждавало че имам нормално захранване на процесора.Вече близо 3часа работи.В понеделник ще го пробвам цял ден.Закривам темата а ако имам проблем ще пиша отново. |
|
|
 |
|