Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony A220 monitor

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
STANIS
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 31, 2006 12:45    Заглавие: Sony A220 monitor Отговорете с цитат

Zdraveite, imam monitor Sony A220 na okolo 5 godini i ot okolo edin mesec zapo4na da se gasi sam s mignovenno svivane i bqlo petno posredata, kakva e pre4inata i ima li opravqne tova. vsashtnost predi tozi monitor imah drug MAG koito sashto po sashtiq na4in se gaseshe, daje po edno vreme ne iskashe da se vklu4i sled kato natisna butona, i go hvarlih beshe pak na okolo 5 godini. dali tova e maksimalniq jivot na monitorite, a tova sony mi se iska oshte 2-3 godini da jivee..Sad ne mi se davat 600 lv za LCD. a otnosno Sony-to zabelqzah edin pat 4e beshe zagrqt neravnomerno otgore, lqvata strana sprqmo dqsnata strana. ako nqkoi ima mnenie po tova da mi pi6e, blagodarq predvaritelno
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 31, 2006 17:49    Заглавие: Отговорете с цитат

аз пък имам бутон за кирилица
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
batkotony
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Мар 31, 2006 18:09    Заглавие: Отговорете с цитат

най вероятно страда от студени спойки
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети